新會員登記
搜索
樓主: sasa1250

[求教] 請教這是甚麼牌

火.. [複製鏈接]

咩冷育夢,係泰國東北廟開光,此牌有人緣油及聖粉開光!佖須佩戴在腰部左邊!留意身體變化,因本人及好幾位同好佩戴後有特別效果!主招財及人緣!
lusi1661 發表於 1-5-2013 02:28
咩冷育夢,係泰國東北廟開光,此牌有人緣油及聖粉開光!佖須佩戴在腰部左邊!留意身體變化,因本人及好幾 ...

我還戴了上頸!!! 跟其他牌掛一起....
不會有事吧...
sasa1250 發表於 1-5-2013 02:48
我還戴了上頸!!! 跟其他牌掛一起....
不會有事吧...

問题不大!
lusi1661 發表於 1-5-2013 02:28
咩冷育夢,係泰國東北廟開光,此牌有人緣油及聖粉開光!佖須佩戴在腰部左邊!留意身體變化,因本人及好幾 ...

那麼可以跟 incool 一起掛腰嗎
sasa1250 發表於 1-5-2013 02:50
那麼可以跟 incool 一起掛腰嗎

最好分開!

留意身體變化/ 是甚麼意思???
我的藏品∼國師級亞贊∼亞贊夢
http://www.unitehk.com/forum.php ... 558&fromuid=766
你可以睇一睇!
sasa1250 發表於 1-5-2013 02:56
留意身體變化/ 是甚麼意思???

正常會有感覺唔舒服或體温上有變化,約一星期後噲好精神!
lusi1661 發表於 1-5-2013 02:56
我的藏品∼國師級亞贊∼亞贊夢
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5558&fromuid=766
你 ...

你好利害呀!!!

因為我哥從泰國請了幾塊牌...想弄清楚

那麼我一條鏈....蝴蝶牌...象神...大肚佛...啦壺 掛在一起...可以嗎?

可以,但記住啦壺一定要放在後面(即頸後)