新會員登記
搜索
樓主: 蒲公英

[求教] 朋友的宋笛 (求指教)

火.. [複製鏈接]

請過第二個啦~
小小球迷 發表於 13-3-2013 10:16
請過第二個啦~

都同佢講過,話比佢知假牌,但唔g佢唔係好想信,定唔接受自己瀨左野既事實,仲係日日帶住日日求事......
蒲公英 發表於 13-3-2013 13:31
都同佢講過,話比佢知假牌,但唔g佢唔係好想信,定唔接受自己瀨左野既事實,仲係日日帶住日日求事...... ...

盡自己能力咪算囉~~無緣請真牌
小小球迷 發表於 13-3-2013 15:03
盡自己能力咪算囉~~無緣請真牌

其實都只係想佢接受現實,唔好再帶個牌......
日日念經日日求,最怕係引左d唔知咩入去,到時唔只錢被呃,後果可大可小...... ......
都同佢講過,話比佢知假牌,但唔g佢唔係好想信,定唔接受自己瀨左野既事實,仲係日日帶住日日求事...... ...

假牌市場都出, 咁即是有真的這款牌啦, 對嗎?

就好似LV, 真的唔勁, 又點會有人去做假?

ahmomo02 發表於 13-3-2013 23:50

咁又唔一定喎,有時佢做出嚟既野純粹係創作,有D西人都會買嚟當飾物或擺設
hook282000 發表於 14-3-2013 02:08
咁又唔一定喎,有時佢做出嚟既野純粹係創作,有D西人都會買嚟當飾物或擺設 ...

你講完我又諗起夜光漆{:7_348:}

好奇問下~~~~你朋友係男定女呀{:6_305:}
ahmomo02 發表於 14-3-2013 00:50

師兄,你講得岩,好牌多數有做假,常見中蕉有LP DAE古曼,珍寶爽,亞贊多宋笛,LP KOON十九金,蝴蝶,LP PINA幸運星...等等有市場價值的牌......但果d可以叫"A貨",因為高彷度之餘仲係有價有市,連好多牌商都會因為自身對佛牌認識唔夠深,以為自己汁到寶,拎番來當真貨賣(當然也有明知假都當真貨賣),但我重申,果D叫"A貨",O係假貨層面係高檔次既......而呢一個,無論造型,材料同手工,都係低層次之流,除左新手會中蕉,只要對佛牌有多少認識,一見到呢D牌,就可以當做一種指標,係一種出售呢D假牌既牌商,手上貨品既指標......