新會員登記
搜索
樓主: 蒲公英

[求教] 朋友的宋笛 (求指教)

火.. [複製鏈接]
蒲公英 發表於 12-3-2013 16:31
謝謝師兄,印象中我都係喺呢類地灘見過,但我朋友竟然係喺舖頭中蕉~~

唔出奇既 新手ma 中招好平常 面對現實好重要
頭像被屏蔽
九記阿大也有,八舊一件

其實我都好想多d師兄可以o係個post度指點下,希望佢睇到後會易d接受現實,等佢唔使再咁易比人老點~
蒲公英 發表於 12-3-2013 20:40
其實我都好想多d師兄可以o係個post度指點下,希望佢睇到後會易d接受現實,等佢唔使再咁易比人老點~ ...

幾舊水請請個假牌 係人都唔想面對啦
地獄戰神 發表於 12-3-2013 20:03
九記阿大也有,八舊一件

朋友都係話九龍城度請,但唔g係米果度~
地獄戰神 發表於 12-3-2013 20:03
九記阿大也有,八舊一件

等佢收工再問下佢~
亞特蘭提斯 發表於 12-3-2013 20:42
幾舊水請請個假牌 係人都唔想面對啦

其實佢幾佰蚊學費都唔算傷...都不g有幾多人幾千,幾萬,什至幾十萬都會中蕉......
賣佛牌其實已經係有利可圖既生意,用真貨賺真銀我真係覺得無問題,但真唔明點解仲用假野呃真銀,我真係覺得好差,老實講假野送比我都炎左訂,放埋o係壇都驚供埋d唔g咩走入去,仲要比人坤...真係諗下都覺得火......
問左你老友未?
韋拿 發表於 12-3-2013 23:43
問左你老友未?

問左,佢話唔記得個名,佢話果度有泰國師傅/人,上樓既,個牌既價錢就同地獄戰神師兄講既差無多,8百幾蚊~
呢個手工差少少,平常見到嗰啲係有寶石呀;P