新會員登記
搜索
樓主: shahshalana

[分享] 其實鲁仕伯伯會唔會细咗d呢?

火.. [複製鏈接]

南掘係下面果幾個古曼嗎??有—個係同呢度—位師兄請的,叧外的是在九龍城請的,果次仲有師攵係度即時幫我加持仲問埋佢叫咩名,但我就吾知度原來唔係正法開光,但請了都有2年了。。—切安好。。請各大大多多指教。。另外可唔可以講吓有咩問題,同埋應該去揾邊位師父好呢?拜托。。
shahshalana 發表於 14-3-2013 07:37
南掘係下面果幾個古曼嗎??有—個係同呢度—位師兄請的,叧外的是在九龍城請的,果次仲有師攵係度即時幫 ...
你正法開光的古曼應該走了 陰法的還被鎖 走不得
邊個師傅你唔洗講 反正都絕對不是正法開光
只有陰法才會用柬埔寨鎖靈符咒寫上神像或佛牌

你還安好的原因 相信因為你仲未對呢位"師傅"反面 , 佢依然呢要陰物幫你招財
但你要明白陰物百份百會有副作用 當你可借的運借干 運程轉向 陰物就可有機會反擊
到時 你無晒運 又比鬼搞只能活在痛苦之中
多謝師兄解答。。其實我都好耐冇見過果位師父喇,亦都唔會有反面嘅必要,唔啱嘅未唔去囉,反而依家去多咗元朗寺廟,亦都會同埋d仔去聽經!唔知師兄有咩師父介紹我同d仔仔去睇吓呢??
shahshalana 發表於 14-3-2013 12:52
多謝師兄解答。。其實我都好耐冇見過果位師父喇,亦都唔會有反面嘅必要,唔啱嘅未唔去囉,反而依家去多咗元 ...

LP WU
http://www.unitehk.com/thread-10695-1-5.html

本人出家的戒師 兩間廟的副主持
兩間廟加埋的面積約一個維園咁大
本人南傳的法術知識都是他口傳的

他在本港時間斷斷續續都有已經有十年
已接見成千上萬的信眾
在本港不斷幫誤中陰物的南傳弟子處理陰物數千件

他最快會20/3會回天水圍的廟宇
但他可能有私人事務要辨
你有興趣可留電話

本人不收取任何傳介費
廟方只會收取極度合理的法事香油錢查詢不收任何費用

亞特蘭提斯 發表於 14-3-2013 16:03
LP WU
http://www.unitehk.com/thread-10695-1-5.html

路過一問
師傅會停留香港嗎?會是那一間廟呢?可否pm呢? 其實自己沒有什麼法事要做,只是想有機會既話,去拜會拜會,聽聽道理,學下佛而已,又或者請下佛牌(呢樣隨緣,無亦無所謂)謝謝
多謝師兄。。