新會員登記
搜索
查看: 1646|回復: 9

一個小圈子論壇的黑暗事件,有相自己分析,不用多講!

jhgvofdsj;g.JPG hkigho[pr.JPG gfhjf.JPG gdfg.JPG fdgdf.JPG 以上全是管理級的人,想各位以理性分析事件.....
人地家事又關你事{:6_305:}

評分

查看全部評分

咁個牌又係咪好出名嘅龍婆艮先?

評分

查看全部評分

kei225 發表於 21-2-2013 16:58
咁個牌又係咪好出名嘅龍婆艮先?

現在我們三月會再去泰國會親身去廟搵緊多資料~

評分

查看全部評分

331175141 發表於 21-2-2013 18:19

其實我在網上也找到少量資料,既然你地會去廟,希望你們可找到實際資料

評分

查看全部評分

331175141 發表於 21-2-2013 18:19

再者,人地論壇有懷疑都合理的,邊個請想請假牌吖,而且仲要係近百年嘅古牌、龍婆艮大師開光喎,我想信我地個網嘅兄弟姊妹一樣有這份顧慮

評分

查看全部評分

kei225 發表於 21-2-2013 18:31
其實我在網上也找到少量資料,既然你地會去廟,希望你們可找到實際資料 ...

謝謝~!!!
kei225 發表於 21-2-2013 18:35
再者,人地論壇有懷疑都合理的,邊個請想請假牌吖,而且仲要係近百年嘅古牌、龍婆艮大師開光喎,我想信我 ...

我都明白~所以我三月會去泰國~希望可以解決所有疑問~謝謝
人地個壇點做 點解要係呢邊討論既 奇怪。。。