新會員登記
搜索
樓主: joey

[求教] 呢排黑到爆

火.. [複製鏈接]

一種偷運既陰法,如果夠時間個信眾唔去供個師父,你就越來越黑,直至你再去搵佢為止,之後又好一排,再黑過,循環不息咁
長細既我唔多講啦! 到此為止
咁差勁....
今日去左牛潭尾,同師父講左個情況,佢叫我平靜D...
佢話冇事架...
黑仔時。。。。做下善事。同自己講比個考驗自己,過左天天都好運
肥仔Tim 發表於 20-2-2013 00:39
首先可否給我知道你做邊行呀?(可PM我), 之後check 1 check 係咪啦壺入先(check需要知出生年月日,如果星 ...

帶啦壺逢星期三念啦壺經咒,可使運程穩定同恢複部份運氣(多少唔知),無咁反複。(唔代表完全無影響). 請問師兄有沒有啦壺經咒分享? 謝謝
肥仔潻師兄,我可否PM你指教一吓呢?
多謝師兄們的分享,...我也想知什麼是壓V差? 和請教師兄如何可知到自己是否適合佩帶啦壺天神?因為....我都有佩帶喔!{:7_352:}
之前都有帶拉胡,都唔識睇是否同自己夾,不過就帶果時試過兩次避開危險,唔知是否算是夾呢?
頭像被屏蔽

可唔可以解釋下起運點解??

我好想知係將之後d 運推前左定係點, 謝謝
唔係人人啱戴拉壼??? 我都有戴緊....又唔覺有咩好左...又唔覺差左....咩人唔啱戴拉壼??? 請指教