新會員登記
搜索
查看: 2113|回復: 16

[求教] 我是新人 最近請了沙力架 各位師兄幫幫眼

火.. [複製鏈接]
呢個係我第一個牌 賣家話係古巴傑士那2543年出的 這個招人緣強嗎?
我本身是個十分容易招惹是非之人 這現象由小學已開始 不認識我/未曾見過我的人也會作一些事來說三道四 帶那一種佛牌會比較好呢?
我是女生。謝謝各位 427209_580606778633878_316404777_n (1).jpg
招惹事非? 是本身太漂亮/常惹事?
小小球迷 發表於 8-2-2013 00:37
招惹事非? 是本身太漂亮/常惹事?

自己漂不漂亮好難講...
惹事真較小 小學生難惹甚麼事吧?中學時也較少說話 因為有些女生不喜歡我 所以不敢說話
現在人大了性格是敢言了 因為覺得唔出聲會俾人蝦

女仔與女仔之間既友誼唔同男仔,我感覺係複雜好多...

想避是非可以佩帶拉胡,大前題是佩帶者不要講人是非
小小球迷 發表於 8-2-2013 00:54
女仔與女仔之間既友誼唔同男仔,我感覺係複雜好多...

想避是非可以佩帶拉胡,大前題是佩帶者不要講人是非 ...

其實女仔都幾麻煩下 真係唔識同未見過果個人都可以亂講一餐
拉胡是會報返去講果個人度?我唔想咁樣...
我想問下師兄我呢個牌是真牌嗎?感覺上古巴傑士那師父出的牌都係色彩斑斕d 我個人鐘意淨色嘅 所以請左佢返黎
Oliver 發表於 8-2-2013 01:11
其實女仔都幾麻煩下 真係唔識同未見過果個人都可以亂講一餐
拉胡是會報返去講果個人度?我唔想咁樣...
我 ...

的確係幾煩,我都好怕是非多既女人

如果你唔講人是非,怕咩? 如果你成日講,多是非係正常

唔想報咁應,可以帶必打..

古巴傑士那我唔了解,大約知道較早期既人緣鳥係純色,背後只有小量礦石

你最好上傳正背面清晰照,方便各師兄幫忙~
小小球迷 發表於 8-2-2013 01:14
的確係幾煩,我都好怕是非多既女人

如果你唔講人是非,怕咩? 如果你成日講,多是非係正常

係人都會講一兩句是非 自己講左報返落自己度無所謂 人地講報返落人地度 我感覺唔良好姐 唔係怕 哈哈
個牌背面咩都無架
Oliver 發表於 8-2-2013 01:21
係人都會講一兩句是非 自己講左報返落自己度無所謂 人地講報返落人地度 我感覺唔良好姐 唔係怕 哈哈
個 ...

善心女士

咁你可以選擇必打~

上傳埋相啦~~我都想睇下
小小球迷 發表於 8-2-2013 01:24
善心女士

咁你可以選擇必打~