新會員登記
搜索
樓主: 小小球迷

歐洲聯賽冠軍杯冠軍誰屬?

火.. [複製鏈接]
曼聯!
回復

唔緊要~~因為我都係一樣睇法!!

莫連奴黎教阿仙奴啦!!

我唔要漂亮足球,我想要冠軍
回復

睇黎好多人支持曼聯
回復

小小球迷 發表於 4-2-2013 20:10
睇黎好多人支持曼聯

今年有RVP20係到把握力強左好多
回復

韋拿 發表於 4-2-2013 20:12
今年有RVP20係到把握力強左好多

上季大爆發巳經強,雲格居然賣走佢

如果曼聯今年奪冠,佢好大功勞
回復

小小球迷 發表於 4-2-2013 20:27
上季大爆發巳經強,雲格居然賣走佢

如果曼聯今年奪冠,佢好大功勞

我真係唔明雲加唸緊乜........................果個科龍王子真係{:6_303:}
回復

韋拿 發表於 4-2-2013 20:29
我真係唔明雲加唸緊乜........................果個科龍王子真係

第一季加盟,都唔大期望

相反基奧特愈黎愈好,出普度斯基拍佢唔錯

禾仔居然續約,好快佢又打返翼
回復

巴塞隆納{:6_327:}
回復

美斯
回復

小小球迷 發表於 4-2-2013 16:46
雲格唔同費SIR,前者墨守成規,後者跟進時代

所以成績都分高下

嗯嗯···系啰,睇左甘多年英超阿仙奴既戰術同經營模式始終都系無變,好似師兄話齋少左D與時驅進既感覺,戰術就系永遠既短傳配合唔會因應唔同既對手變化踢法,有好D既球員有既報價就放走曬,比我感覺好似距地對冠軍無咩飢餓感,云加同費爺系唔可以同日而語既,無論從戰績、戰術、俱樂部既經營云加始終都系差一皮,費爺對冠軍既渴望同戰術運用既功力都跑贏云加幾條街,所以我一路都認為阿仙奴想要從新復興應該系要考慮下教練既問題
格迪奧娜既成功當然系籬唔開巴塞既青訓同列卡特既,宜家拜仁既情況其實都系比左一副好牌格迪奧娜架啦,上年歐聯亞軍陣容強大而年輕,其實國內聯賽戰績就無咩問題既,拜仁甘多年基本上系國內都系坐亞望冠,最主要系睇歐聯,拜仁10年無得到過歐冠啦,拜仁睇重格迪奧娜既原因我覺得除左系距系巴塞時期既戰績同悅目既打法外,最緊要既都系睇重距系歐聯戰績彪炳既成績單,格迪奧娜希望你可以一圓拜仁10年既歐冠夢
回復