新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

陰法下埸3「古巴蘇賓」淫亂,破戒失法力

火... [複製鏈接]
我总是觉得。。 背后应该也是有人在抹黑他。。我觉得不至于这样吧。。

甘我就唔知啦~ 現家呢個社會黑可以變白,白可以比人吹到黑... 甘大個人信唔信你自己念囉!
我純粹個人意見.
小小球迷 發表於 31-1-2013 00:58
身為一位高僧,咩應該做咩唔應該做應該分得好清楚

一位過去式古巴,不應跟女子單獨約會,有旁觀者在場更有 ...

假如抹黑,任佢吹JA.假如係事實,下次咪醒D囉..
自己又唔係親眼睇住~中立D啦~

謝謝分享
MM4444 發表於 31-1-2013 19:31
甘我就唔知啦~ 現家呢個社會黑可以變白,白可以比人吹到黑... 甘大個人信唔信你自己念囉!
我純粹個人意見. ...

咁又係,明明件事揚左,為求自保都要護住先
MM4444 發表於 31-1-2013 19:33
假如抹黑,任佢吹JA.假如係事實,下次咪醒D囉..
自己又唔係親眼睇住~中立D啦~

我好中立~~我諗而家唔中立既就只有渣住蘇賓大量貨既人姐

不過我有件蘇賓既物件

原本出讓緊都收返比師傅處理~~廢事害人

有因必有果,如果一位和尚守戒清嚴,何來傳出呢D緋聞呢

假如抹黑,任佢吹JA.假如係事實,下次咪醒D囉

假如係事實>下次咪醒D囉 可唔可以講下此話何解?

小弟口才唔好,如有雷同實屬巧合

小小球迷 發表於 31-1-2013 22:11
我好中立~~我諗而家唔中立既就只有渣住蘇賓大量貨既人姐

不過我有件蘇賓既物件

你話點咪點囉.. 有人選擇信同唔信. 我就好中立, 佢既事又唔會影響到我  
我係古曼迷,持有一兩個必打佛牌同LP KOON.AJ FON..只係對D周刊講D野選擇懷疑,不能肯定真假.讀者自己考慮
MM4444 發表於 2-2-2013 13:37
你話點咪點囉.. 有人選擇信同唔信. 我就好中立, 佢既事又唔會影響到我  
我係古曼迷,持有一兩個必打佛牌 ...

哦,明白

假如抹黑,任佢吹JA.假如係事實,下次咪醒D囉

咁其實呢句野點解?

意思係咪如果係真,下次搵個隱蔽啲既地方?
小小球迷 發表於 31-1-2013 22:09
咁又係,明明件事揚左,為求自保都要護住先

咩叫件事揚左?點揚左?? 點解叫自保?唔可以叫澄清??
解釋黎聽下??

MM4444 發表於 2-2-2013 18:08
咩叫件事揚左?點揚左?? 點解叫自保?唔可以叫澄清??
解釋黎聽下??

上晒雜志咪揚左囉,澄清都得既,有無人信咁解