新會員登記
搜索
查看: 5087|回復: 27

[其他/冠蘭] 唔係度人迷信

火... [複製鏈接]
我請左好多佛牌,
每次請完都好似有好事發生咁
所以越請越多...
有好多c兄話好牌帶一個就夠
我就覺得好似帶左幾個好朋友出街咁,
時時提醒你,幫助你
頭像被屏蔽
{:6_292:}{:6_292:}
多謝分享{:6_327:}
師姐
分享下有咩事發生啦{:7_346:}
頭像被屏蔽
時時提醒你這句講得好
有時我們佩帶佛牌
除了什麼擋險,最重要係我們行為不當時
佛牌當時法相係什麼,如係師傅牌
就等同師傅教導我們什麼是對,什麼是錯
這樣才是我希望大家得到
也希望佛陀加持你們
時時提醒你,幫助你

{:6_327:}就係咁簡單{:6_327:}
第一個澤度com買左第一台車,第二個買左第二台,
第一個象神,有意外之財,第二個都有,
個蝴蝶,識左個生意拍當,教識我好多
之後請D其他牌,都有單返大大細細

評分

查看全部評分

哇····师兄我都岩请左个泽度金窝我个是坤潘既邮票,我都想好似师兄甘买第一台车啊甘好运啊,不过宜家未佩链未戴倒住,顺便问下师兄第一个是咩泽度金呢?我都有越请越多牌既催势,确实带左佛牌后个人心境平静左同想做多D善事,事事都算顺利,真是多得佛祖天神既保佑啰
wgjbrian 發表於 24-1-2013 13:18
哇····师兄我都岩请左个泽度金窝我个是坤潘既邮票,我都想好似师兄甘买第一台车啊甘好运啊 ...

我第一個係立萬2550,後盼百間個版本