新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

Unite 香港佛牌討論區嚴正聲明

火.. [複製鏈接]
大家唔好理個邊的小動作
呢度有ge係團結
個邊晒9氣啦

評分

查看全部評分

係好論壇就係好,日子會見証一切

評分

查看全部評分

人生高低轉折,做好本份就好了!
加油,支持!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
biboo兄何必要重返是非地呢?呢度又開心又團結又冇白色恐怖,
留在呢度開開心心咪好囉~喵
唔能洗里佢地班狗西,我地有我地玩,不出三個月,我地會有好成績!{:6_327:}

評分

查看全部評分

雖然現在分道而行但事實上我同某壇主關係並非外面有心人所想那麼差間中也有联絡的, 跟他共事差不多兩年我好清楚他為人他亦很清楚我的, 依家果度好多抽水搏出位既鬼為利益地位浮哂出泥佢都知道, 但佢的確係好父親老公一位

當然依度好多熟口熟面舒服好多啦, 如果吳係都吳会有甘多板友支持啦
支持unite{:6_327:}

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
一條龍 發表於 11-8-2011 12:06
唔能洗里佢地班狗西,我地有我地玩,不出三個月,我地會有好成績!

錯喇龍兄,係已經有好成績了,哈哈
頭像被屏蔽
biboo 發表於 11-8-2011 12:14
雖然現在分道而行但事實上我同某壇主關係並非外面有心人所想那麼差間中也有联絡的, 跟他共事差不多 ...

總之本貓就支持呢度支持您地,誓死效忠~喵

評分

查看全部評分

貓妖 發表於 11-8-2011 12:17
錯喇龍兄,係已經有好成績了,哈哈

有成績也不敢當, 只知unite上下一心共同努力及各板友支持得來不易, 我地会加倍努力用時間証明俾支持既板友睇, 你地的選擇是對的

評分

查看全部評分