新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

Unite 香港佛牌討論區嚴正聲明

火.. [複製鏈接]

版友都小心字眼,5好開全名
adatonywu 發表於 11-8-2011 10:44

謝謝提供{:6_298:}
各位吳洗勞氣, 做好自己吳洗理人地講咩, 佛牌圈牌友眼睛是雪亮的{:6_298:}
頭像被屏蔽
名都差點唔記得了,唔會開名的,哇哈哈
貓妖 發表於 11-8-2011 10:50
名都差點唔記得了,唔會開名的,哇哈哈

貓妖是心水清的{:6_298:}
頭像被屏蔽
biboo 發表於 11-8-2011 10:52
貓妖是心水清的

所以分到邊d係好壇好人,要留在邊度囉!

評分

查看全部評分

貓妖 發表於 11-8-2011 10:56
所以分到邊d係好壇好人,要留在邊度囉!

睇你對眼就知你精明雪亮呢{:6_298:}
頭像被屏蔽
biboo 發表於 11-8-2011 10:58
睇你對眼就知你精明雪亮呢

係,閃死晒世間唔好既人同事

評分

查看全部評分

團結就是力量,人地做得俞多,証明我地俞成功! 只要心存正念,萬惡都可破 !  

評分

查看全部評分

順手回應一下, 我昨天屎忽痕向某壇主要求開番先前申請取消左既元老級a/c, 重開番后吳夠五分鐘又再Ban a/c 壇主話有D板主反對吳想我重開a/c喎原來先知壇主受到某些勢力影响冇話事權的, 我發現人地個壇短短時間已經变化好大又要所有板主投票公審我先至批準當然是反對多過贊成, 好明顯係驚開番a/c后我会影响到現存搏上位果D人既利益地位啦....

很可悲那處已經变晒質好恐怖太政治化太多不中肯評論就算開番我a/c 都無意思我都只会做CD Rom, 所以我会繼續留係度為大家無私奉献, Unite 上下一心努力加油我地一定越做越好, 大家做好自己不要再理会外面D有心人是非挑弄啦, 板友眼睛是雪亮的!

評分

查看全部評分

adatonywu 發表於 11-8-2011 10:44

SUPPORT....SUPPORT....

評分

查看全部評分