新會員登記
搜索
查看: 23776|回復: 79

Unite 香港佛牌討論區嚴正聲明

火.. [複製鏈接]
各位佛牌界友好,

Unite佛牌討論區成立短短數天已經得到各方友好及板友支持貼數不斷上升令人鼓舞實在感激, 期間經歷總總是非外界有一少撮立壞心腸之有心人不斷對本論壇進行惡意攻擊包括不法手段炸網, 多次借機挑起事端謠言中傷抹黑本壇板主, 本人和揮下板主一樣是從無數風浪中成長面對任何挑撥抹黑中傷的惡意行為都視為成功之踏腳石並堅持安分守己, 本壇無意介入佛牌界裡及任何討論區所有事非瓜轕並一直堅守Unite宗旨對任何討論區在不會作出敵對行為, 因為本人深深明白到只要 "心存仁義" 不需害怕任何批判及威脅!

本人現代表Unite 佛牌討論區向外界明言 "事非謠言止於智者" 本人絕對堅決維護本壇立場對外界不盡不實負面指控不會作任何回應, 但本人如發現有任何揑造事非中傷誹謗情況出現會保留個人及團體之法律追究權利並在此承諾本人絕對有充足的資金進行法律訴訟歡迎無風起浪多番過壇發表偉論之人士挑戰, 最後本人確定 本壇之管理團隊上下一心堅守崗位 並沒有因近日事件而有所更替  特此聲明。
謝謝各位
亞特蘭提斯
11-8-2011

評分

查看全部評分

支持unite
Welcome Welcome {:6_298:}
"事非謠言止於智者"{:6_292:}
{:6_298:}
{:6_299:}

多謝你Support支持, 你吳走就最好啦{:6_331:}
UNITE!!!!!

評分

查看全部評分

7頭,你咪撚以為我地驚,你要玩我地同你玩倒底!!!
你條友不如反思下做乜自己D人走完一批又一批!!!咪又撚係驚你D白色恐佈
整左場大龍鳳講到自己咁仁慈大方..你5係同我講歡迎我隨時返去咩??咁你又做乜柒ban哂我??係自己壇對住班版友又交足戲!!!叫我私底下pm你;P;P我開一個ac你ban我一個:lol:lol你條友5拎奧斯卡哂左你
仲有,v-gogo個ac係我封!!!第一:你未經本討論區准許二次開隔離壇全名
           第二:你上傳的圖片入面有隔離壇logo
           第三:你係佛牌話題討論出一D同佛牌甚至同佛都無關既野(總版規第三條)

其實v-gogo就係v-gogo2=v-gogo3=隔離壇壇主!!!!
隔離壇壇主叫咩名??咁各位版主心照,我都5想開名!!!肺事人地又咩告我;P

評分

查看全部評分

各位版友睇清楚依條友
依條友將是非黒白調轉寫係強項
係版友面前好識做戲ga
如果5係管理層做咩幾年前完一批今時今日又走一批??咪又係條友過橋抽板

ps:各位版主討論人地個壇5好開全名,肺事俾人告啦人地靠開壇搵$,做人無謂斷人財路

評分

查看全部評分