新會員登記
搜索
樓主: kristie0704

Raidas - 傳說

嘩...你地成家人都好仲佢WO~~就慣晒....
apple 發表於 12-8-2011 18:41
嘩...你地成家人都好仲佢WO~~就慣晒....

唉... ...到依家一嚟我屋企,兩隻野就最醒目,痴身痴身,老人家就係咁比零食.又扮可愛又手又坐,平時唔識做個D依家就做晒出嚟,氹到老人家幾歡喜
羅拉 發表於 12-8-2011 18:44
唉... ...到依家一嚟我屋企,兩隻野就最醒目,痴身痴身,老人家就係咁比零食.又扮可愛又手又坐,平時唔 ...

哈哈...好識睇眉頭眼額wo...大好前途呀....{:6_293:}
apple 發表於 12-8-2011 18:46
哈哈...好識睇眉頭眼額wo...大好前途呀....

你個隻會唔會咁架???

醒目到死.
老人家嚟我屋企食飯,兩隻25仔必家坐係我老豆下面等野食.
我老豆一日到刻都話手震所以跌野食.你信唔信丫.
羅拉 發表於 12-8-2011 18:48
你個隻會唔會咁架

醒目到死.

哈哈...你老豆扮野姐...
我個隻唔會咯, 一定比我罵...但佢成日蝦隻龜...包括我個仔都係....{:6_319:}
apple 發表於 12-8-2011 18:50
哈哈...你老豆扮野姐...
我個隻唔會咯, 一定比我罵...但佢成日蝦隻龜...包括我個仔都係....

蝦男人,你個隻仔/女呀???

我個女見男人就撲埋去,我個仔就唔好攪我,我係浪狗(子).