新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

6/1/2013 香港蘋果日報 邪道警員版主 編號767X 運嬰屍賣陰牌

火... [複製鏈接]

個邊有會員問
佢d陰牌咁勁點解唔耳報比佢
講佢聽個買家係記者
呢個問題可能陰牌教主都唔識答

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 6-1-2013 23:48
可能佢供d陰野好勁好靈, 想佢發揚光大, 想佢出名, 依家終於成願喇

但願果班導人供陰的奸商..... ...

有咁勁就唔會俾人拉啦
pk420 發表於 6-1-2013 23:53
個邊有會員問
佢d陰牌咁勁點解唔耳報比佢
講佢聽個買家係記者

唔.....可以咁答......個記者身上有滅魔刀, 所以d陰野唔敢出聲
又或者.....d陰野只識講泰文, 佢聽唔明

評分

查看全部評分

el8840696 發表於 6-1-2013 23:54
有咁勁就唔會俾人拉啦

可能係d陰野想出名....依家仲唔夠勁咩, 全港市民都識.....呢位b生係阿sir

評分

查看全部評分

你地估會唔會查埋跟佢交易過ge賣家
羅拉 發表於 6-1-2013 15:30
個樣同number都睇得好清楚

7674,柒碌實死

評分

查看全部評分

小小球迷 發表於 6-1-2013 19:02
係果邊就好似活在大陸一樣

無乜言論自由,挑起某版主條根,就會比人圍/人間蒸發

同感同感····讲真,小弟岩接触佛牌都是个半月倒,UNITE同隔离高X啦论坛是小弟接触得最多既两个论坛,开头小弟接触高X啦先,觉得果边好多牌放,同埋好似有好多版主睇住,又时不时睇倒D版主伸张正义话某某师兄放出来既牌是假既,好似义务海关甘打击假货保障我地新手既安全,开头是觉得几好唔错架,但是慢慢接触落来,会发觉有D问号,系果边讲野真是要好小心绝对唔可以挑战果边D版主同围内既牌商既利益,系连一D质疑都唔可以,如果唔是就好似师兄讲甘比人围、比人蒸发(小弟系呢个半月入边都见过几个例子)。永远只有人地是假,距地围内既也就MAY埋眼都话是真,导我地D新手请牌就要向卖牌卖得最多果D师兄去恭请,甘卖得最多既米都是D版主同距地围内既人,距地卖野既真假分分钟都可能好似同风水佬睇相甘既,同埋系果边我是唔会发D辨识真伪或者相关了解佛牌资料既贴,一来是觉得果边就算发左都无咩人骚你,二来可能是果边D有识之士挂住去买牌唔得闲理我D初哥,三来可能费事=我呢D新丁学得太精挂费事影响生意····总之点都好啦,觉得果边只不过是一个市场,你会学倒也既不过可能是当你交左好多学费之后既事啦。而UNITE就好似是一个佛牌学校,无太多商业味,学术味同人情味既感觉浓厚D,感觉掌门师兄同各位师兄都好愿意帮我地呢D新丁少走弯路(至少小弟发既贴各位师兄都好帮手帮小弟释疑),系UNITE我学倒好多同了解好多我想知既野,而呢D正正是我地初哥最需要既野

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
其實呢度真係冇商業味架~
呢度規矩好簡單~
1)唔好o係度釣魚搵食~
2)唔好討論販賣陰野~
隔離係小圈子~呢度係大家庭~
睇你點選擇姐~

評分

查看全部評分

{:6_319:}{:6_319:}