新會員登記
搜索
樓主: 汶仁

九尾狐大仙 龙普年和 kuba krissna 蝶王和其它高僧联合开光

火... [複製鏈接]
九尾狐................{:6_336:}
是正是邪小妹唔敢講, 如要講只會話九尾狐有正的嗎??
先唔講正邪問題, 師兄你哩個post唔似純分享
如果版主唔ban, 相信是宣傳那邊吧

小妹愚昧, 是否要縱容人們行所謂灰色地帶??
汶仁 發表於 3-1-2013 08:37
一般人在遇到對方的權勢大,財富大,氣力大,在無可奈何的情形之下而忍,這算什麼忍耐呢?真正的忍是,就 ...

http://www.unitehk.com/thread-9677-1-1.html

這是我對陰牌的解釋
心正何需拜陰
陰牌制在法門是把鬼靈推至最極端的痛苦
而各下口中的正心拜陰 是世上最膚淺的說法之一
難度你正心就可以讓鬼靈接受極端的痛苦?難度商人搵錢就可以讓鬼靈接受極端的痛苦?

朋友相信你對佛學傳在相當大的誤解吧

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
我再講一次,
總之,什麼陰牌,狸狐精[九尾狐]
出一次,扣一次分,,狸狐精同陰牌無異
泰國何來九尾狐可,只是這幾年的商品
你們要玩[玩具],我們吾阻你,但吾好在這裡提
要是你們不滿意,可以投訴
但不可這論壇出現

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 3-1-2013 08:50
http://www.unitehk.com/thread-9677-1-1.html

這是我對陰牌的解釋

http://www.unitehk.com/forum.php ... %3D93%26typeid%3D93

評分

查看全部評分

人如無修行有力量/能力控制靈??
近朱者赤, 近墨者黑, 人人都知道, 有幾多人真係可以出於污泥而不染??
再者一件"玩具", 用者心態真係單純為學佛,
如果係就唔會走去拜九尾狐啦............

評分

查看全部評分

法界有情, 無論上至崇笛, 下至鬼靈, 也須做功德迴向~
何以以最痛苦的手段對付他們?

文章主要解釋何解正牌可以有陰料
而不是說正心可以拜陰

請不要斷章取義曲解板主的意思
你有懷疑我可以請板主出來講解一番

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
吾希望再有人為這些玩具和陰牌糾纏
頭像被屏蔽
照樓主講法,警察、法官、執法人員,應該都無法修行!
佢地應該見到罪案時懺悔一下,而唔係捉賊!
其實呢度規矩好簡單姐,除左陰牌同廢物外咩都討論得,
咁唔講咪大家高興,點解係都要堅持討論呢?
明知你既堅持會引起一番唇槍舌劍,引發戰爭是否犯罪?
你堅持要與各版主討論爭辯,即係你覺得佢地有錯,
那你也是在看到別人過錯,不如你去懺悔吧!如果唔係
會污染你自己!

評分

查看全部評分

由封神榜這個故仔開始,家家戶戶都知九尾狐唔係什麼好野! 點解D人係還要將事實扭曲。
出錢比D公仔高僧boksat,因為跟本無這個神靈,只會boksat普通經文
如果比D阿贊boksat,放PP落去,請果個就祝佢好運啦
講埋一些似是以非既道理有乜用呀

評分

查看全部評分