新會員登記
搜索
樓主: misc

[求教] 如果有佛牌冇经文係咪差好遠力量?

火.. [複製鏈接]
misc 發表於 21-12-2012 10:13
師兄咩電話號碼來的???個牌我相信真的!

我無則懷過你個牌既真假!
只係訪問下你係咪無燥底就覺得個牌無效啫。。。

這個有咁既可能,不過又有可能係你日所思,夜有所夢
還有夏奴曼是職業司機或打拳用多喎,你係咪做這些職業呀?
{:6_292:}拳手!不過係一個無火ga拳手{:6_324:}
亞特蘭提斯!個咩電話???同多谢你提點{:6_292:}
亞特蘭提斯 發表於 21-12-2012 10:08
你可以打呢個電話查詢一下 2456 7111

wahahaha~~可能好多人打去查詢
misc 發表於 21-12-2012 11:07
拳手!不過係一個無火ga拳手

係Bar果D拳手,還是真正打拳果D呢?
如果係Bar果D拳手,你帶夏奴曼只會惹來更多麻煩
打泰拳{:6_306:}
大自然 發表於 21-12-2012 08:47
老生常談,不要聽佛牌店的騙人故事,這等店講到天馬行空
有幾神化有幾神化,為求賣出佛牌價,你想不到的事情都 ...

请问你知道WAT RAKANG初期 的崇笛??
经文肯定没有就连佛牌的样子看都不清不楚,POWER犀利价钱更犀利。。。
真正厉害的大师是用念力把经文加在佛牌而不一定是写。。。