新會員登記
搜索
樓主: misc

[求教] 如果有佛牌冇经文係咪差好遠力量?

火.. [複製鏈接]
頭像被屏蔽
我想知請左魯史仙師~同"零神三點真實有一批和尚唸經"到底有咩關係?
咁請左夏奴曼~係咪應該零晨時份見到班馬騮食野?

"但上月請鲁士有经文即晚有料到!零神三點真實有一批和尚唸經"

唔明{:6_305:}{:6_304:}
貓妖 發表於 21-12-2012 02:17
我想知請左魯史仙師~同"零神三點真實有一批和尚唸經"到底有咩關係?
咁請左夏奴曼~係咪應該零晨時份見到班馬 ...

1:1{:6_293:}
頭像被屏蔽
老生常談,不要聽佛牌店的騙人故事,這等店講到天馬行空
有幾神化有幾神化,為求賣出佛牌價,你想不到的事情都可講出來
正法正念:邪法邪念:不如法不念:不知者不念何罪知有:唔好人雲亦雲啊)
在熟睡中、。。突然!!!!頭超痛同埋在耳朵傳來唸經聲音!之後三晚!都唔敢训{:6_303:}
我请夏奴曼!係我問過好多朋友及搜集店舖,網上,同行帶緊ga人
資料!都话带左夏奴曼會燥d及衝動d{:6_308:}
misc 發表於 21-12-2012 10:03
我请夏奴曼!係我問過好多朋友及搜集店舖,網上,同行帶緊ga人
資料!都话带左夏奴曼會燥d及衝動d ...

言下之意你無燥底 就等於個牌無效?
misc 發表於 21-12-2012 09:52
在熟睡中、。。突然!!!!頭超痛同埋在耳朵傳來唸經聲音!之後三晚!都唔敢训 ...

你可以打呢個電話查詢一下 2456 7111
師兄咩電話號碼來的{:6_292:}???個牌我相信真的!