新會員登記
搜索
樓主: yanbbbbb

[求教] 本人对于unite的看法

火... [複製鏈接]

我又唔係話你屈佢, 我quote果3點只係針對該位"師兄"
其他"古牌"我唔敢講, 但隻蝴蝶咩事大家心照啦{:6_296:}(有咩誤會請多多包涵小弟比較懶打字, 真係唔好意思)

亦都知你好討厭有人放假牌 / 陰牌 & 吹噓陰法{:6_327:}

任何人係供請區開po, 為左保障雙方(特別係供請者),
版主採取嚴謹態度係非常正確的做法{:6_327:}

評分

查看全部評分

LZ開得名都唔方係好o野啦
玩論壇咪咁純情
賣假嘎等報應!!!{:6_326:}{:6_326:}

評分

查看全部評分

el8840696 發表於 21-12-2012 01:06
我又唔係話你屈佢, 我quote果3點只係針對該位"師兄"
其他"古牌"我唔敢講, 但隻蝴蝶咩事大家心照啦{:6_296 ...

無誤會 放心:handshake

老實講 雖然我成日BAN人 但我BAN得既 有幾多係BAN錯既!?
比人開貼插我專橫 心裡唔太好受的

評分

查看全部評分

講得佢梗係有原因㗎啦
亞特蘭提斯 發表於 21-12-2012 01:24
無誤會 放心

老實講 雖然我成日BAN人 但我BAN得既 有幾多係BAN錯既!?

個心唔好受!?  睇我個簽名檔啦{:6_316:}

我都係寫黎俾自己睇{:6_321:}

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 21-12-2012 01:24
無誤會 放心

唔洗唉...如果唔係衰大鑊o野你都唔會咁高調啦
明人不做暗事,繼續BAN晒D牛鬼蛇神
請大家記住呢度除左吹水交流心得外,
重有個買賣平台,如果唔好好管理,就係提供個平台比老千呃人
努力呀!!!

評分

查看全部評分

請樓主冷靜分析事件~~壇主巳清楚列明所有罪

我上UNITE都接近1年,點解我仲未比人BAN?

因為我都係唔鍾意陰牌同奸商,錢一定比牌商搵,但一件蝴蝶要4萬? 我真係比碌蕉你含

道不同不相為謀,人各有志~~

我唔會阻止師兄你離開,但請你好好想一想,壇主BAN呢個人有無錯

BAN左得益者係邊個? 係我地呢D新手..

評分

查看全部評分

支持支持
頭像被屏蔽
唉~每一代既老千小人都係用同一種手法去釣魚去呃人~
冇d新意~
好心你地d陰牌陰物咁強勁~就求下佢俾d新諗頭新手法你地出來搵食啦~

評分

查看全部評分