新會員登記
搜索
樓主: wgjbrian

[求教] 龙婆沙矿与龙婆村坤平的抉择烦恼

多谢师兄高见,师兄讲得岩要信自己既眼光同感觉,小弟受教了
亞特蘭提斯 發表於 17-12-2012 17:49
終極認同!!
另外 佛牌好講緣份 即使有一件由超級名師開光弓又係用無敵用料制作的名牌 唔夾你就係唔夾你 ...

多谢掌门师兄高见,掌门师兄小弟就是无掌门师兄甘多弹药,唔可以左试右试啊,所以选择得比较谨慎,不过睇倒掌门师兄同甘多位师兄回复后小弟都明白左D啦,可能真是要讲缘吧,无论人同人或者佛牌同人之间都好。另外,小弟想请教下咩是三好佛牌啊
小小球迷 發表於 17-12-2012 17:56
龍婆沙礦巳經跟埋龍婆添既價格向上升

力量一定有,但好似唔係因為力量而升,而係跟住市場需求上升 ...

多谢师兄高见,系啊,其他师兄不断甘同我讲话沙矿每日都系度升···升···升,要我唔好错过
el8840696 發表於 17-12-2012 18:03
眼緣真係一個幾好既方法,當然係指真牌啦

多谢师兄高见,就是我地D新人好难分呢,佛牌太深奥啦,又要知块牌系咪真是值呢个价值又要分系咪真假,好多时都好迷
el8840696 發表於 17-12-2012 18:09
認同,
唔夾就係唔夾,就算2509都係咁話

嗯嗯···希望我属于我既它快D出现啦
自己喜欢就好{:6_294:}
二兔 發表於 17-12-2012 21:45
自己喜欢就好

多谢师兄回复
頭像被屏蔽
2個也試, 唔岩就出讓