新會員登記
搜索
查看: 3346|回復: 22

谷鬼氣!! 上黎係要鬧你班殺害動物既人渣!!!

火... [複製鏈接]

大家好,我係一隻唐貓,我得閒就鍾意四圍遊睇下女仔下魚仔

有日我四圍遊果陣,見到個人鬼鬼殊殊偷蕃薯咁行埋黎

我見到佢咁猥瑣緊係拿拿林閃啦,好彩身手敏捷走得甩

當我返到屋企睇下動新聞果陣,見到好多鄰居比人殺害,殺害方法更係不"貓"

又插眼又開胸又空中飛"貓",最恐怖就係火燒,喂!大佬我熱架!!

愈睇就愈火滾,終於忍唔住上黎打篇野發洩下!!!
{:6_300:}

人類啊人類,雖然我地唔同種類,但話晒大家都係"唐"人

雖然平時大家無兩句,但我地都無刻意傷害過你丫!

何必要咁狠心殺害我,我地身型又細粒,睇個樣都唔抽得,殺左我表示你好抽得?

仲有班警察,雖然我地稅但我無犯罪喎,多都係犯條遊街罪,係因為我無錢買樓姐!!

點解你地會對一個殘殺"良"民既兇咁仁慈架,做場大龍拉返去落完口供就放人?

開玩笑!? 做戲都做全套D丫!!

~~有機會我都想參加遊行,單止要求一人一票,仲一貓一票!!

我知我地唔夠名種動物可愛有型,但我地都係有生命有感情同會痛架

我地無綜援無法律保護,從來無要求D咩!

情願自力更生都唔想煩到你地,點解可以咁殘忍...

希望你地可以憐憫,比條生路黎行下
..搵食姐{:6_307:}

**以上文章係本人發花癲天馬行空出黎,文中有提起過你,請見諒**

人神共憤。貓妖兄,你要小心D
睇賺乜事先{:6_293:}
頭像被屏蔽
{:7_359:}{:7_359:}
頭像被屏蔽
今日因,明日果,
{:6_325:}....................................
貓妖
好殘忍...............{:6_310:}