新會員登記
搜索
樓主: teco

jtk 糸米要分開來戴

火...   [複製鏈接]

本人行事從來光明磊落, 絕無分身
請你唔好妄想症發作
而且我並唔係問你
而係善意求教亞特蘭提斯大哥, 亦唔係考佢
你有心搞事唔該行遠D
唔好見我咁客氣就以為我一定好蝦
龜龜 發表於 11-12-2012 19:48
小弟當然不是刻意要求特定答案
是想聽師兄們高見
讓小弟長見識而已

你覺得我們反應激烈嗎?還是你想令到我們反應激烈呢 ?
我們給了你答案 , 你又唔滿意,你想點?

(有沒有說過佩帶JTK有此規例?
以及有否說明因由? ...)你問
規例....?  , 例?帶佛牌講規例 ,邊個教你架?
因由....   , 答極你都唔明,冇人會再你啦!
(完){:6_326:}

一條龍 發表於 11-12-2012 20:45
你覺得我們反應激烈嗎?還是你想令到我們反應激烈呢 ?
我們給了你答案 , 你又唔滿意,你想點?
(有沒有說 ...

本來我諗住呢處係一個佛牌愛好者交流的平台
唔識、唔明白, 尤其一D掌故, 可以請教一些資深的師兄
而且我都幾肯定我語氣是友善的
但係真的不明白, 為何你這位權威的版主會採取如此態度
而我請教了亞特蘭提斯大哥之後, 都算問完了
我都冇諗過、或認為我會令你反應激烈
只係覺得爭咁少少交流精神而已
如你感不滿, 小弟衷心致歉

PS: 唔好講個"們"字, 我覺得亞特蘭提斯大哥的語氣是OK的
{:7_349:}{:7_349:}
all ching please clam down...i open that post just want to know the truth because i  bought a JTK.....i dont expect will be like that.
i learn a lot from here and i hope everyone will be same as me
BE HAPPY

評分

查看全部評分

和氣呀各位

teco 發表於 11-12-2012 21:31
all ching please clam down...i open that post just want to know the truth because ...

http://www.unitehk.com/thread-16268-1-1.html

各位朋友 見好就收啦 好好地咪好囉 無謂搞寸個PARTY 見到面都面左左啦

評分

查看全部評分