新會員登記
搜索
查看: 4902|回復: 23

[組合] 第二次許願

火.. [複製鏈接]

話說琴晚隻貓離家出走,失左蹤..思緒凌亂都不得了

左搵搵右搵搵,左問問右問問,終於問到個管理員話今日漁農處既人上黎捉走左

咁我即時打去漁農處,留低晒資料,唯有等啦..唉...

由佢係街羅返黎養到而家,都三年有多,感情十分之深,見到佢用既貓沙貓床貓玩具,但無左個使用者係到,一切都空空

唔到佢叫喵聲,果一刻心情真係難受到想喊...

跟住我心情極度低落咁等左成晚,到第二日漁農處打黎,話無捉過隻貓,可能比愛協既人

我就即刻打去! 連續打左足足34次都無人聽,仆街搞Q左,你班人點Q樣做野!!!!

唉..無人聽唯有又留低聯絡資料等啦...

係我咁無助既
時候,唯有求神拜佛,許下誠..希望各位大神龍婆會祐我隻貓平平安安返屋企

當我許完願既3分鍾後,電話立刻響起!!! 係愛協打黎啦!!!  跟住仲同我講既所有特徵全吻合!! 果一刻真係來回地獄又節返人間!!!

係今晚,我終於搵返佢相聚啦!!! 嚇死老豆老母啦!!!!!! 多謝各位大神龍婆!我會遵守我既誠諾!!!!

**以上係我一個極度開心既分享,可能你覺得巧合,反正我信到十足,希望大家珍惜聖物外,亦都要珍惜你既寵物**

補充內容 (2-12-2012 18:12):
巳加相片#10

評分

查看全部評分

恭喜恭喜。         
恭喜,咁都搵得番
恭喜哂

記住守誠諾呀{:6_327:}
公起公起.....................{:7_352:}
恭喜樓主{:7_353:}
果種感覺真係開心到不得了{:7_364:}

恭喜恭喜人間有情
{:6_327:}{:6_327:}

由於當時許願係向所有牌~~都唔知邊位大神龍婆幫左我,不過都十分感激!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

另外送上肥貓出獄前後相~

出獄前死貓樣~~

登錄/註冊後可看大圖

出獄後~開心

登錄/註冊後可看大圖