新會員登記
搜索
樓主: Amber

阿贊x齊...落降???

火... [複製鏈接]
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Amber 發表於 1-12-2012 00:36
哈哈...
你咁大張相的合照

天下烏鴉真的一樣黑!

對"被收聲"真的失望到極點!

隔離台係咁  這邊又係咁!

口口聲聲話話人邪道  但問邊個大德高僧  話人邪道   又唔講!

我話搵埋翻譯  搵埋記者  對質囉!  

邊個正  邊個邪!?!?  對對質就明晒!

我就 "鬼迷心竅"  所以就會 去唔同寺廟 捐獻做善事 ;

佢地就 "福壽雙全" 在網上封殺言論! XXDD  咩道理!

有佢地講  冇我講  嘿嘿  正晒!  
{:6_321:}PS : 我回覆  係咪都會被ban呢! XD

ZING 發表於 1-12-2012 19:20
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

http://www.unitehk.com/thread-15972-1-1.html

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 1-12-2012 19:23

http://www.unitehk.com/thread-15972-1-1.html

冇問題!

個討論區你既   你話事啦!
ZING 發表於 1-12-2012 19:20

你真的被Ban了
ZING_ZING 發表於 1-12-2012 19:58

講到明會BAN 你都要挑機 唔BAN你BAN邊個我都唔想BAN你既 好好地唔得既 我唔理佢係有幾幫到你 講到明唔可以再講亞贊南齊既野 係係要講
我都已經無回到 你仲講
你迫我BAN你 唔係我主動BAN你

我情願比你吹我一世 我都唔想係我管理下 有人再搵佢被佢偷運
亞特蘭提斯 發表於 1-12-2012 20:10
講到明會BAN 你都要挑機 唔BAN你BAN邊個我都唔想BAN你既 好好地唔得既 我唔理佢係有幾幫到你 講到明唔可以 ...

偷運
亞特蘭提斯 發表於 1-12-2012 20:10
講到明會BAN 你都要挑機 唔BAN你BAN邊個我都唔想BAN你既 好好地唔得既 我唔理佢係有幾幫到你 講到明唔可以 ...

師兄,我地大家交收過都唔小次,唔知你有無當我係朋友,反正我當你係朋友

對於呢件事係唔關小弟事,我兩邊都唔幫,但我覺得你今次處事好似偏激左

如果呢位阿贊真係存心害人,我覺得應該公開處理,避免其他人再度受害

我係呢度話長唔長話短唔短,亦知你份人極度討厭拜陰者,我唔知邊個對與錯

但希望你可以解封ZING,比佢一個機會公開解釋,謝謝

希望可以和平討論,和平解

不要理會我在這論壇身份,我確實是接受此亞贊祝福後出現被偷運的人。本想出post說明,但亦明白包涵的美德最終沒有䦕post!但係今次不能不講:我亦花了連續三天時間去冲花涼才清理亞贊在我身上所落的不利於我的法,而介紹此亞贊的徒弟門全部都身受其害!我是今年出事的,好在我係收法的立刻通知師父作出相應保護!
再者都係請各位和平共處,多作了解!

評分

查看全部評分

lusi1661 發表於 1-12-2012 22:47
不要理會我在這論壇身份,我確實是接受此亞贊祝福後出現被偷運的人。本想出post說明,但亦明白包涵的美德最 ...

黑心阿aj.. 老實講要公開啦~ 講真現家有d佛牌店為左暴利,請埋曬d不知明來力,或者請左d 黑心aj 黎幫人做法事, 等於害人,口口聲聲話幫人,其實為左錢,請返黎果件垃圾又害人..