新會員登記
搜索
樓主: LEWIS

各位師兄,邊一款佛牌戴左d鬼埋吾到身?同埋係驅到鬼?

火...   [複製鏈接]
有個叫古巴來(後生果個)就係一個好例子啦,最後咪坐監
心術不正既和尚會用黑法去控制D善信,小心小心!!

評分

查看全部評分

1)總之,以後再有人出帖吹噓或提到阿贊x齊,立即會在這論壇消失!

2)版友如不了解清楚自己認識的師父是什麼來頭,就不要出帖分享,已免害人害己!

3)我重新再講一次,我是十分不認同陰法和陰牌之類的垃圾,日後如再見到這些垃圾帖出現,我不會口下留情的!

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

咁就 請壇主 知道咩就講咩 教導一下大家吧!

我親身體驗  覺得這 師傅 好,所以我憑個心  同大家分享!  
"件事關係到好多人 . . . 件事穿左 D人一定搵你飲茶 . . ."
我自己做 "娛樂事業" 識既人都唔少  要搞我  請果D人真係楚  唔好睇太低估

我親身去泰國  都有去其他廟  有其他龍婆加持過  貼過金  個個都話我好好  當中包括 "龍婆浸蘭", "屈甩更"住持 龍婆we拿, "屈班拍"住持 . . .

有冇中招  我諗唔係壇主一句 就係吧!  我尊重你, 也鍾意unite!  
我相信壇主你唔會抹黑, 但也請唔好一句就堆尾,知既唔怕講! 道只會

補充內容 (1-12-2012 15:27):
同埋 這個話 中左招 既人   開晒名唱人
在隔離台被人 踢爆前言不對後語
佢既可信性係零!

我尊重壇主!  亦唔相信壇主會抹黑!
所以真係請壇主爆!
頭像被屏蔽
一條龍 發表於 1-12-2012 14:53
1)總之,以後再有人出帖吹噓或提到阿贊x齊,立即會在這論壇消失!

2)版友如不了解清楚自己認識的師父是什 ...

一來我從來冇吹噓    純分享  但都被刪貼!

唔俾提師傅  冇問題  咁就所有師傅  都唔好提囉!

如果唔係  就好唔公道    因為點知邊個邊個又話邊個師父好  一陣又話人中野   就帶人去搵自己師傅!

一個師傅  說另一個師傅  落人野   邊個陰  都唔知嗟

話自己知  就爆出來  等大家評評理囉
道理只會越辨越明
頭像被屏蔽
貓妖 發表於 1-12-2012 13:40
其實每個人都有權去信,去崇拜一位師父,
正也好,陰也好,邪都好,要信就繼續信,
自身信任就得,不如呢次 ...

你鬼迷心竅呀!醒下啦
頭像被屏蔽
肥仔Tim 發表於 1-12-2012 15:43
你鬼迷心竅呀!醒下啦

大家咁話啦!
有人信四面神   有人信象神    有人信觀音   有人信濕婆神

話人地就鬼迷心竅  講自己就福壽雙全

咩道理!?!?

補充內容 (1-12-2012 16:01):
我師傅在香港一年接見幾百人
有十個八個話自己中招?
定其他師傅話佢地中招!?!?
咁果d又係咩師傅!?!?
大家信乜我無權理
但唔好郁D就去話人不是囉!
頭像被屏蔽
我都好明白你直到呢刻都好信位師父,
所以就算人地講咩,就算人地真係爆料你都唔
會相信係事實,咁點解仲要堅持呢?
位師父在你心中係冇問題既,人地講咩都不重要啦!

評分

查看全部評分

ZING 發表於 1-12-2012 15:10
一來我從來冇吹噓    純分享  但都被刪貼!

唔俾提師傅  冇問題  咁就所有師傅  都唔好提囉 ...

你點極都唔明唔緊要 (因為你死你事唔關我地事){:6_326:}但我欣賞你夠堅持,比個叻你!{:6_295:}

重有,可唔可以分享其他師父的聖物或資料也不關你事,就系唔可以分享果個亞贊x齊d野,明未?

(完)

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
一條龍 發表於 1-12-2012 17:08
你點極都唔明唔緊要 (因為你死你事唔關我地事)但我欣賞你夠堅持,比個叻你!

重有, ...

你咁講野  我冇野同你講啦  一D尊重都冇!

同隔離台一句話面牌係真就真 係假就假  一樣得你地講冇人講

有料爆  爆囉!

我都想知  邊位 大德高僧  話去見過果位和尚既人中左邪術!
講出來啦!

我帶埋翻譯   搵埋泰國記者   親身飛過泰國  去佢間廟拜見佢!