新會員登記
搜索
樓主: LEWIS

各位師兄,邊一款佛牌戴左d鬼埋吾到身?同埋係驅到鬼?

火...   [複製鏈接]

Look葛 是被鎖的童靈 怨念極大 有自由意志 但只有鬼通沒有神通 即不可自己自由離開鎖魂像一定距離 除了有人克意使用KATA控靈"放行"工作 否則一定不能破法而出

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 30-11-2012 23:22
Look葛 是被鎖的童靈 怨念極大 有自由意志 但只有鬼通沒有神通 即不可自己自由離開鎖魂像一定距離 除了有 ...

{:6_327:}

不如壇主開個post 講解一下 "Look葛" {:6_327:}
個師傅我唔敢講,但出入間店D其他人(泰仔),就好有問題!
我試過睇睇下牌,有塊蝴蝶牌飛左落我腳底
好彩我feel到,唔係實踏暴...

唔係放Look葛落去....唔係想食大茶飯?
頭像被屏蔽
joey 發表於 1-12-2012 00:52
個師傅我唔敢講,但出入間店D其他人(泰仔),就好有問題!
我試過睇睇下牌,有塊蝴蝶牌飛左落我腳底
好彩我feel ...

{:6_298:} 十成係抹黑!

因為在其他論壇也有出post  被人踢爆左 {:6_299:}

另外 請問 你話

"出入間店D其他人(泰仔),就好有問題!
我試過睇睇下牌,有塊蝴蝶牌飛左落我腳底 . . . "

你覺得佢地 係想等你踩爆面牌  跟手屈你錢? {:6_319:}
正牌~~~~~~~~~~~~~~~~~

評分

查看全部評分

ZING 發表於 1-12-2012 01:31
十成係抹黑!

因為在其他論壇也有出post  被人踢爆左

百份百沒有抹黑
整件事情我有參與處理
我拜南傳十多年 不會抹黑一位"和尚"

那師傅既德行 整個佛牌界都知 你要信佢唔會有人左你
數年來我有幸知道中招人士而我自己能接觸過的 已有十多位

我叫你唔好再講 你係要講 唔好迫我爆大獲 我一爆你自身運程一定向下衝
法門既野 你識得幾多 只係睇表面 見佢起廟 穿加沙 多人參加佢法會 就判定佢德行

我唔想解釋得咁清楚 係因為件事關係到好多人
你平時咁高"掉" SELL你師傅 件事穿左 D人一定搵你飲茶 點解你唔明我苦心

你唔信大可搵佢D師傅 睇睇佢D師傅點講 你成日話佢係LP KEY徒弟 點解你唔去搵LP KEY問

我教埋你一個最公平的方法去問 你入到廟問一位有法既和尚 你有冇中邪術(唔係降)! 你睇睇佢會點答你

自己中晒招 仲唔知 我唔會抹黑你既

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 1-12-2012 09:47
百份百沒有抹黑
整件事情我有參與處理

PM我爆比我聽,我唔會周為吹,等我學下野都好
ZING 發表於 1-12-2012 01:31
十成係抹黑!

因為在其他論壇也有出post  被人踢爆左

有D法門唔係想屈錢咁簡單,我估
亞特蘭提斯 發表於 1-12-2012 09:47
百份百沒有抹黑
整件事情我有參與處理

有什麼大獲野
爆出來
頭像被屏蔽
其實每個人都有權去信,去崇拜一位師父,
正也好,陰也好,邪都好,要信就繼續信,
自身信任就得,不如呢次個別事件不要再公開
討論吧!你「信」師父,師父繼續「幫」你!
這次樓主我相信已有人幫梗或幫過佢,至於解
唔解決到,要靠佢自己點諗!
呢個論壇係一個冇鬥爭,冇攻擊,祥和氣氛既論壇!
我相信,亦不希望見到抹黑,辨護既「戰場」!
每位師父正又好,邪也好,都會有支持者,追隨者!
同時也會有惡意中傷者,明心見証者,
我地一般信佛者,佛牌愛好者既重點師父討論跟本
只會破壞論壇氣氛傷和氣!
不如停止討呢個吧!