新會員登記
搜索
樓主: LEWIS

各位師兄,邊一款佛牌戴左d鬼埋吾到身?同埋係驅到鬼?

火...   [複製鏈接]
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
yanbbbbb 發表於 30-11-2012 16:15
那位师傅不需要我打广告,因为不是一般的人可以约得到,也不是一般的人请的起,师兄多心了,但是如果人命 ...

呵呵... 法力多強也沒用.個心一點也不正!
頭像被屏蔽
MM4444 發表於 30-11-2012 15:47
泰國知名刺符大師AJ奴, 幫安祖連娜刺個條仆街AJ 係泰國比人踢爆周圍騙錢搵食... 落廟格落廟善事錢...  單 ...

白衣阿贊 冇寺廟跟身  係易出事

我在泰國都有聽到D人講 阿贊奴 好大鑊!
MM4444 發表於 30-11-2012 16:30
呵呵... 法力多強也沒用.個心一點也不正!

…………
ZING 發表於 30-11-2012 16:37
白衣阿贊 冇寺廟跟身  係易出事

我在泰國都有聽到D人講 阿贊奴 好大鑊! ...

唔洗返去...!現家好似係台灣幫人刺符..
頭像被屏蔽
SAM888888 發表於 30-11-2012 13:57
做乜要放一隻綠角糸佢身上?

{:6_341:} "綠角" 其實係咩 {:6_337:} "Look 葛" {:6_305:}
泰国新闻:高调询问啊赞奴
主持追讨善款 300 million

泰国的阿赞奴纹身师
是给安吉丽娜纹身而闻名

今被揭发接收建造大尊龙普陀金身经费
卖佛牌发财去买车买房子

在泰國和大马找不到吃了...
跑去骗台彎人...

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hp ... 75_2121484305_n.jpg

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆ ★

連泰国人都不信他,更有人指証他

自己都官非缠身.还能为人消灾解厄?
台彎、香港还很有多人不知情況.....
纹了就一輩子洗也洗不掉了.
如果港台的朋請帮忙分享这段新闻....

其实這些事实
眾所周知....鐵証如山....
泰国报导了又如何....

事不关己,己不勞心
不理朋友死活..沒人肯分享..当作不知的人多不勝數

泰国的阿赞奴纹身师
是给安吉丽娜纹身而闻名

卖佛牌发财去买车买房子

跑去骗台彎人...

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hp ... 75_2121484305_n.jpg

其实這些事实

事不关己,己不勞心

算吧啦你...! 得閒上下馬來,新加坡D 佛牌論壇先啦~連人底細都唔知... 間廟有沒呢個人存在過都唔知....以鵝傳鵝信以為真,中國人性格..
ZING 發表於 30-11-2012 16:40
"綠角" 其實係咩  "Look 葛"

泰国的阿赞奴纹身师
是给安吉丽娜纹身而闻名

卖佛牌发财去买车买房子

跑去骗台彎人...

其实這些事实

事不关己,己不勞心