新會員登記
搜索
樓主: LEWIS

各位師兄,邊一款佛牌戴左d鬼埋吾到身?同埋係驅到鬼?

火...   [複製鏈接]
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我相信誰是誰錯, 暫不討論, 但目前最重要的就是請走那 8 位靈體, 但師兄不要再亂找其他途徑, 免得愈搞愈亂
亞特蘭提斯 發表於 27-11-2012 21:40
唔係佢放8隻鬼落你度
佢只放了你一隻綠角 跟住你四維搵人搞
越野越多 野多8隻跟身

做乜要放一隻綠角糸佢身上?

茅山?邊個呀?5好系度賣广告呀.
小弟都有同感就係點解龍婆要放你碌角,佢地要守戒,就算法事要都係陰法黑法(我估),而且個位龍婆又唔係行黑法陰法,定係師兄主動叫人放
yanbbbbb 發表於 28-11-2012 19:43
我认识个师父是帮特首和富商看的,他搞得定,不过价格就……

大把泰仔扮AJ  出黎幫國內D 佛行搵錢Ga la~ 老實講除左係正廟搵LP 做法事之外,, 其他地方什麼AJ 駕臨 幫人轉運做法事一D 興趣都無...
甘當然唔代表沒真或沒善心的LP 同AJ 來.. 但我一定唔會制囉~ 無事就無事,有事咪麻撚煩..
ZING 發表於 30-11-2012 13:22
各位 在這裡的 師兄/朋友  大家好!

泰國知名刺符大師AJ奴, 幫安祖連娜刺個條仆街AJ 係泰國比人踢爆周圍騙錢搵食... 落廟格落廟善事錢...  單野上曬新聞啦~~~ 條仆街仔走左去台灣搵錢
頭像被屏蔽
Kinshin 發表於 30-11-2012 14:32
小弟都有同感就係點解龍婆要放你碌角,佢地要守戒,就算法事要都係陰法黑法(我估),而且個位龍婆又唔係行 ...

我冇叫佢放碌角,我剩係去揾佢做沙力架貼金
SAM888888 發表於 30-11-2012 14:04
茅山?邊個呀?5好系度賣广告呀.

那位师傅不需要我打广告,因为不是一般的人可以约得到,也不是一般的人请的起,师兄多心了,但是如果人命关天,师傅不收钱也会帮忙。