新會員登記
搜索
樓主: LEWIS

各位師兄,邊一款佛牌戴左d鬼埋吾到身?同埋係驅到鬼?

火...   [複製鏈接]
頭像被屏蔽

我見過泰國師父,佢話我比人落左降同放左8隻鬼(碌葛),其中一隻女鬼
有冇佛牌可以擋降同驅鬼?
頭像被屏蔽
既然位泰國師父咁樣見到你又被落左降又放左鬼,
點解你唔直接叫佢幫你搞呢?
頭像被屏蔽
貓妖 發表於 22-11-2012 02:42
樓主您有好多鬼跟身?
魂魄勇唔一定係陰牌呀~
其實差唔多所有正神佛牌都驅鬼呀~

我係九龍城"泰x雜貨"見阿贊x齊,仲做沙力架貼金法事
跟住再見第二個泰國師父,佢話我比阿贊x齊落左降同放左8隻鬼依附係我身上
所以想知有無佛牌係擋降同驅鬼
LEWIS 發表於 26-11-2012 17:50
跟住再見第二個泰國師父,佢話我比阿贊x齊落左降同放左 ...

有鬼跟你,有什么感应?第二个师傅为什么不救你
頭像被屏蔽
LEWIS 發表於 26-11-2012 17:50
跟住再見第二個泰國師父,佢話我比阿贊x齊落左降同放左 ...

再找第3位泰国师傅,
听听师傅讲乜.
但不好讲落降的事
真的不知說什麼••••••••••
找一位師傅做升運 居然買一送八•••••

不過第二位師傅可信程度有多高是呢••••

如有鬼跟著你好•• 你最近有什麼事不對勁呢?
頭像被屏蔽
yanbbbbb 發表於 26-11-2012 19:00
有鬼跟你,有什么感应?第二个师傅为什么不救你

吾係比鬼添,係被鬼依附係我身上,個人會訓極都好攰,仲會吾比你食野,所以暴瘦,一食野令到梗頸 ,
心口痛、發泠、手軟腳軟,手腳冰冷,膊頭痛,頭痛、頭暈、作悶、作嘔,最近兩日係返胃食吾落野
仲有成日肚痛作痾,前幾日痾灰色屎同綠色既屎

佢有幫我驅鬼,沖花水涼呀,仲趕走左幾隻鬼
頭像被屏蔽
piggy915 發表於 26-11-2012 22:40
真的不知說什麼••••••••••
找一位師傅做升運 居然買一送八•••••
係某版主帶我去,所以我覺得第二位師傅係可信

個人會訓極都好攰,仲會吾比你食野,所以暴瘦,一食野令到梗頸 ,
心口痛、發泠、手軟腳軟,手腳冰冷,膊頭痛,頭痛、頭暈、作悶、作嘔,最近兩日係返胃食吾落野

仲有成日肚痛作痾,前幾日痾灰色屎同綠色既屎

多謝分享....................
如果真的是那位在雜貨店的 AC "送"你靈體, 那就真是做了傷天害理的事!
到底他的目的為何?  相信和師兄沒有仇吧, 怪怪怪