新會員登記
搜索
樓主: el8840696

[澤度金] 2550 屈潑他實運 JTK

火... [複製鏈接]
{:6_327:}{:6_327:}

今次去完泰國元氣大傷呀{:6_296:}
雖然講係咁講,但係錢係搵唔哂既,自我感覺良好就算嚕{:6_316:}

供請聖物都係其次,最重要係今次入廟搵龍婆了左件積左好多年既心事{:6_321:}
ar_ta 發表於 21-11-2012 10:59
我果陣帶住....果個黑人憎上司俾人投訴, 之後就對我超客氣(雖然係假), 但起碼唔再對住我地西口西面~~~

去 ...

西口西面都可以當佢透明丫,最憎果d邊個放假就賴邊個既西人{:6_299:}

唔係好遠,1個零鐘車程(中途司機哥哥唔識路搵左一陣)你下次去埋啦{:6_327:}
{:6_326:}cccccccccccccccccc
頭像被屏蔽
el8840696 發表於 21-11-2012 12:52
今次去完泰國元氣大傷呀
雖然講係咁講,但係錢係搵唔哂既,自我感覺良好就算嚕

師兄所言什是,每次過去泰國都有這感覺
el8840696 發表於 21-11-2012 13:12
西口西面都可以當佢透明丫,最憎果d邊個放假就賴邊個既西人

真係西人處處有, 我今日都好很嬲, 無拿拿俾阿頭瀉鑊我受

暫時唔去呢間喇~一來佢興趣不大.....二來我地仲有好多非入廟行程, 我地都要行街shopping做spa嘛~
最緊要係....擒日先同佢講完....泰國差不多是年年潮拜的地方, 所以唔急唔急

你搵邊個龍婆了左你件心事呀?? 好似好大件事咁~不過~解決左就好了!!
(題外話, 驟眼睇以為你搵龍婆了.........)
多謝分享
Thanks!!!!!
頭像被屏蔽
这jtk好特别
多謝分享.......正