新會員登記
搜索
查看: 2062|回復: 5

[求教] 拍罌一問

小弟想請一下拍罌係咪正牌 因為我問過下人就話拍罌本身都係佛 但係我朋友就話係陰牌會影響到屋企人
我第一次見到拍罌時我就比佢迷住左  一直好想請拍罌返黎陀 但係我又好驚佢會影響到屋企人
請各位師兄賜教

小弟仲有個問題請問依個係咩佛
罌係陰神 唔係佛 絕大部份是用陰法開光的 會影響到屋企人
拍=佛 所謂的拍罌 其實是降頭師 利用了柬埔寨古佛 拍查的法相去騙人 當中包含非常長遠的歷史故事 在此不多說
不過有少數大德正法的和尚用正法制作過 例如LP KEY
但要注意 有很多"和尚" 使用所謂的"正法" 實際也是控靈術
所以一般人較難分別 本人極為不推薦供請

評分

查看全部評分

多謝師兄賜教
頭像被屏蔽
拍罌以前是正佛,原名拍查
但这几十年被降頭師利用做降頭,所以变了阴神
除非师兄能找到百年以上的拍罌
多謝分享
搭枱問一下....
小妹有件亞贊Thong Tang既 拍罌, 想問一下女仔帶唔帶得架?
另外,我有2個壇,一個係咩冷遍既, 一個係我班古曼既..
咁拍罌應該放係邊個壇?定要開新壇比佢??
供品除左酒,水 重有冇咩特別需要

麻煩師兄們賜教