新會員登記
搜索
查看: 2237|回復: 10

[求教] 這尊2517崇笛請得過嗎

店主話參加過比賽,仍然保存得好好,有証書,這批模有12個的,店主有兩個大的比我揀,但我比較喜歡小的那個,因為圖案比較清楚,但覺得太細,還考慮緊

另外分享店主的龍婆多的自身像

補充內容 (6-11-2012 12:10):
不小心將相冊內的其他相都PO了出來TIM
阿贊明大師監制

亂咁請野!又神又鬼,始終你就出事{:6_321:}

亂咁請野 x 2{:6_320:}

唔係好明呀師兄, 是牌有問題還是其他? 想學吓嘢!{:6_304:}
dann 發表於 6-11-2012 23:39
唔係好明呀師兄, 是牌有問題還是其他? 想學吓嘢!

之前樓主post左d其它野係到,不過板主delete左啦
順便我想係到奉勸大家,個個人都想找到些東西可以幫到自已,又要生意成,又可賭錢贏,財色兼收等等,但呢個世界有無咁著數,命裡有時終須有,命裡無時莫強求,食幾多著幾多好多天已有定素。
請埋哂D古靈精怪,唔單只浪費金錢,分分鐘成身蟻
就算佢幫你成願,你用乜野還呀?

評分

查看全部評分

肥仔Tim 發表於 7-11-2012 09:46
順便我想係到奉勸大家,個個人都想找到些東西可以幫到自 ...

這崇迪牌不是正牌嗎? 何故是古靈精怪, 用料問題嗎?
因我正想請片崇迪牌! 請師兄指教!
dann 發表於 7-11-2012 14:01
這崇迪牌不是正牌嗎? 何故是古靈精怪, 用料問題嗎?
因我正想請片崇迪牌! 請師兄指教! ...

我已經解釋左啦,你唔明我都無辦法呀
何況,其它師兄都post左幾句,你又唔問下其它師兄點解

補充內容 (7-11-2012 14:58):
2517這個當然無問題啦
肥仔Tim 發表於 7-11-2012 09:46
順便我想係到奉勸大家,個個人都想找到些東西可以幫到自 ...

咪係...你當因果死架 ?
要發達改命...等閒的神都未必得啊
何況係鬼
做多d 好事, 戒下口食齋仲實際啦

評分

查看全部評分

我而家出街,有靚女都唔敢望多眼...