新會員登記
搜索
樓主: GTCP

[求教] 有關古巴Sriwichai

好多人都同一個錯覺!你古帶左個佛牌會識飛咩
還有仲要睇個人所做公德、福慧,
正常好多人都無,又如何求呢?
所以我先叫你去供僧,先有僧人既祝福先

佛牌方面:唔同法相既有D的確係有分別
帶佛牌:首先問一問高僧師父(我唔信阿贊既)邊個法相o岩你,唔係亂咁請
當然有D人想做生意,實話乜都得啦 (我師兄聽人講,有人話帶啦壼可以招財,啦壼係乜都未知)
還有唔挾點算呀? 咪浪費金錢  

最後:
帶佛牌係導人向善,所謂放下屠刀,立地成佛
如果你配帶仲係唔放下屠刀,咁你就自已負責啦
唔係D人所講既,幫你擋呢D,幫你擋果D咁神化

評分

查看全部評分

好多謝TIM師兄既道理,我絕對唔係話供請一尊佛牌就識飛,都唔係諗住請尊佛牌就咩都成願,我明白佛牌只係一種助力,而呢種助力都會好睇自己既“心”
小弟想係度師兄們有關佛牌既資料,都希望知多啲,了解多啲。我覺得呢度好多師兄都好好,而且係呢度問野起碼唔會去佛牌店咁有被騙既成份,係呢度先會真正了解到佛牌。。。。。。
除左佛牌之外都想了解多一啲既佛法,只係希望令我內心平靜啲啫,所以供僧呢個建議我覺得好好,我相信我下星期都會去一趟,不過一般需要帶咩去供僧呢?
頭像被屏蔽

古巴Sriwichai 帕洛 {:6_298:} 我即刻去請先得!
頭像被屏蔽
http://www.unitehk.com/thread-15761-1-1.html

{:6_296:}  新鮮熱辣出post俾你睇!

評分

查看全部評分

GTCP 發表於 5-11-2012 21:20
好多謝TIM師兄既道理,我絕對唔係話供請一尊佛牌就識飛,都唔係諗住請尊佛牌就咩都成願,我明白佛牌只係一 ...

好好!
我之前所講既,老實講我都係過來人,所以先話到比你聽
如果官司將近既話,就快D去供僧先啦,同佢地講講,給你祝福先,順便問下佢地帶什麼佛最適合
佛牌既野不用急,有時可以講慾速則不達!