新會員登記
搜索
樓主: 緣起

阿讚術僕-四面神

火..   [複製鏈接]
{:7_354:}{:7_354:}

呀版主呀版主,
其實你識D咩架?
洗靈個意思係用佛法去加持,令到佢歸[E]三寶,係用經文,
唔係你講洗碗落洗潔精呀?
問多你一樣野,AC奴 屈po 卧佛寺出的2484 骨必打,
龍婆添(屈啦阿麗),龍婆沙礦(屈朗夾)和龍波嗲(屈三暗)出的坤平派古曼是否陰牌?
只不過一個係粉狀,一個是骨粒,在未洗靈之前係唔係等同大鬼骨,?
以上只是理性討論,本人希望呀版主在24小時內給在下一個答覆,
還人家一個清白!!!!
http://www.unitehk.com/forum.php ... id%3D1%26sortid%3D1,
你自己都有出AC奴 屈po 卧佛寺出的2484 骨必打,咁係唔係陰牌?
請24小時內給在下一個答覆
hks021 發表於 31-10-2012 04:03
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7791&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3 ...

你拜左幾年南傳?
緣起!緣滅之真

評分

查看全部評分

hks021 發表於 31-10-2012 03:58
呀版主呀版主,
其實你識D咩架?

阿贊做呀!你早D訓啦

評分

查看全部評分

hks021 發表於 31-10-2012 03:58
呀版主呀版主,
其實你識D咩架?

你這種人渣,你個仆街,你知唔知你在道人拜陰亞,這些垃圾牌拿來出帖,還告訴人這是正牌,我現在唔屌你,就等同比時間你騙人、教壞人!

罪行:
1)大鬼骨、洗靈,你系唔系癡燃左線亞,邊燃過師父教你架{:6_299:}
2)你比較賣陰牌的還更加仆街,人地買佢地d陰牌都起碼知道是陰牌,如果聽你個仆街講,買左件里d大鬼骨陰牌回家當正牌,起不是累人全家,越講越覺得你這些人仆街!

3)還要拿個亞贊跟AC奴,龍婆添,龍婆沙礦,龍波嗲幾位高憎相比較,簡直系誤導牌友,罪加一等!(你這亞贊用陰法,AC奴,龍婆添,龍婆沙礦,龍波嗲幾位高憎是用正法)

最後,我警告你,如再次在我們論壇有意或無意宣稱陰牌當正牌論,我馬上在各論壇、討論區、泰國佛牌刊物公開你的IP和名稱,比其他人知你系邊個都好!

hks021 發表於 31-10-2012 04:03
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7791&extra=page%3D1%26filter%3Dsortid%26sortid%3 ...

答你都口臭,點極都唔明!{:6_320:}
龙版主铞得好。铞死果D7头