新會員登記
搜索
查看: 5225|回復: 30

[求教] 應該配戴邊三面佛牌呢?

火.. [複製鏈接]
頭像被屏蔽
Hello, 大家師兄師姐好, 我剛登記入來, 係新手, 配戴了泰國佛牌不到一個月(朋友影響我帶), 但已很喜歡, 亦在這裡獲益良多, 吸收了和豐富了很多泰國佛牌的正確知識、各位龍婆的生平認識和大家的心得和靈驗事跡.

想請教大家: 我現正配戴緊3面佛牌 - 四面神(龍婆key),  崇笛, 龍婆銀的自身牌(2553大法會)).
現正"量地", 尋找緊合適的工作, 之前找到的工作都不合意, 想找份合心意又穩定的工作做. 有意想找到工作後請多面"必打" 和 "儲蓄(徐祝)老人", 想請教大家高人指點, 到時如果total 有5面佛牌果時, 我應選擇邊3面配戴呢, 因為怕頸痛, 唔想帶晒5 面咁多(哈哈)  
我想帶0左可以: 1)工作順利穩定不會再想resign, 2)避小人是非, 3)吸財 + 儲倒錢.

另外, 如果想請蝴蝶或者人緣鳥, 是否可以放在手袋, 功效是否一樣?

請幫幫手, 謝謝~
{:6_292:}
多謝分享
頭像被屏蔽
帶個崇笛就得啦,何必帶那麼多,你條頸吾辛苦嗎
有用的一個就夠啦,其他的作收藏欣賞吧
師兄
不如你先解決找工作的問題先啦
新手請一大堆佛牌回家
但又未知道如何配合佛牌 甚至甚麼是佛牌
效果是出不來的

你工作是什麼性質呢?
jerrytin 發表於 27-10-2012 11:15
我想問地產?

你自己開post問啦 唔好騎劫人地個post~
哦………
頭像被屏蔽
大自然 發表於 27-10-2012 08:52
帶個崇笛就得啦,何必帶那麼多,你條頸吾辛苦嗎
有用的一個就夠啦,其他的作收藏欣賞吧 ...

崇笛也可許願成願嗎?
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 27-10-2012 10:24
師兄
不如你先解決找工作的問題先啦
新手請一大堆佛牌回家

工作想找客戶服務員... 想避小人, 工作順利, 一般打工仔想要的....
頭像被屏蔽
覺得愈戴愈鍾意, 所以先至想請咁多姐...