新會員登記
搜索
樓主: frankyluther

[蝴蝶] 出街跌左個牌!!!>.<

火... [複製鏈接]

樓主,我有時都唔見牌,初時當然唔開心,但有時覺得個牌可能幫我擋左d野,所以隨緣啦!
頭像被屏蔽
XYZ先生 發表於 14-10-2012 22:13
樓主,我有時都唔見牌,初時當然唔開心,但有時覺得個牌可能幫我擋左d野,所以隨緣啦! ...

咁又係 , 多你安慰我呀!!!
frankyluther 發表於 15-10-2012 01:00
咁又係 , 多你安慰我呀!!!

我都試過唔見左蝴蝶牌,坤平,個坤平戴左好黑!唔見左就好轉左!
頭像被屏蔽

我帶咁耐就黑咁耐,冇件事順利仲要被人呃感情,被朋友玩,差D做小三(男)
其實可以有好多因素既,可能唔挾啦,又可能剛剛開始運程差呢
記住佛牌唔係靈丹妙藥,只係僧人既一點祝福,
食幾多,著幾多一齊已定,又何必強求呢
當面對逆境時,唔係求佛牌,係勇敢去面對同忍耐
再请九尾狐,这都是泰国大师为你们量身定做的{:7_362:}
frankyluther 發表於 15-10-2012 06:58
我帶咁耐就黑咁耐,冇件事順利仲要被人呃感情,被朋友玩,差D做小三(男)

師兄睇黎好苦惱
頭像被屏蔽
XYZ先生 發表於 15-10-2012 14:39
師兄睇黎好苦惱

係呀!!!

朋友嘅野係咁,尤其識得唔耐果D! 我都俾酒肉朋友出賣過
在不如意時,要小心處理,問題慢慢就會過去啦,
記住有些牌係需要謹慎考慮呀,小心,唔好亂來
我只能夠忠告你到此
其它野就係你既做化啦
祝你好運