新會員登記
搜索
樓主: vivienmak

[蝴蝶] 好開心呀!!今日師父送我的蝴蝶牌

火... [複製鏈接]

意思即是話劃上去既
佢唔知你師父同古巴傑沙啦好friend,以前學做牌既師兄弟
這個牌表面無乜特別,就係傑沙啦間廟,求其拿幾個,這幾個牌特別在就係你師父同傑沙啦係森林再bokset左3日。                                                                  是涂鸦也好,是石頭也好,跟本無所謂,因為佢地唔會有,由得出面既人吹飽佢啦
最重要既係你師父同古巴傑沙啦既心意
可以既話影反好D啦比人分享啦,唔好加效果啦

肥仔Tim 發表於 12-10-2012 10:05
意思即是話劃上去既
佢唔知你師父同古巴傑沙啦好friend,以前學做牌既師兄弟
這個牌表面無乜特別,就係傑 ...

{:6_296:}{:6_330:}明白師兄!!其實我只想分享自已的喜悅,但反得到....真唔明!!好彩得你解釋
仲有唔知唔好亂講{:6_299:}

評分

查看全部評分

不是編的 , 是好聖物 ,謝謝分享!{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
一條龍 發表於 16-10-2012 18:35
不是編的 , 是好聖物 ,謝謝分享!

{:6_296:}Thanks
哪位师傅的?