新會員登記
搜索
查看: 3288|回復: 11

嚴重失信的買家 skies (UID: 101)

http://www.unitehk.com/thread-13682-1-1.html

1. 以下是有關的PM對話
  2. 您   26-7-2012 21:05關於你在「出讓 古巴杰士那 蝴蝶手厄」的帖子
  3. HK$900 價錢已包空郵費用。
  4. 8月初我返嚟面交-HK$50
  5. skies   26-7-2012 21:09I NEED IT SEE YOU AT AUG
  6. 您   26-7-2012 21:19OK! HOLD TO YOU!!
  7. 您   21-9-2012 00:02師兄! 請問隻蝴蝶厄點交收呀?
  8. 打你個電話又變咗你弟弟既然?
複製代碼

當初買家約定我8月初回港時交收,後來返到香港聯絡佢,佢話佢喺大陸,要8月30日先返香港,見咁既情況我同佢講如果咁遲的話一係我交低比我朋友,叫我朋友9月初先同佢交收,當時買家說"OK,冇問題!"當我朋友如期地9月初聯絡買家時,買家說唔知道,後來再多次聯絡,多次唔聽電話,終於聽到一次電話,我問佢仲記唔記得蝴蝶手厄,可以幾時方便交收呀?

後來佢WHATSAPP回覆既然係........"我唔係佢本人,我係佢細佬!!"

聽到咁既答案我都"O咀"了,明明之前同佢交收過呀,點解突然變咗細佬既???

當我定過神之後再問:"咁你可唔可以代你哥哥交收呢?"回覆"唔可以,因為我是教徒......"

其實唔要唔緊要,何必一時又話哥哥,一時又話細佬,一個人識演兩個身份咁辛苦呢!?真係一樣米養百樣人............

黎D無交帶人 抵打啦
{:7_357:}{:7_357:}
依o的冇信用既人好討厭...唔要冇人怪你,何必要演戲呢
唔想交收咪坦白D囉~~
攪咁多野, 呢D人....BAN BAN BAN.....

評分

查看全部評分

最憎呢D人一係要一係就唔要!!同人講聲"唔好意思,都係唔要啦"咁簡單嘅都唔做
返而要做場大龍鳳去耍人,我肯定佢有病{:6_326:}
講句唔要真係咁辛苦咩{:6_321:}
大嬴家 發表於 29-9-2012 11:54
最憎呢D人一係要一係就唔要!!同人講聲"唔好意思,都係唔要啦"咁簡單嘅都唔做
返而要做場大龍鳳去耍 ...

係囉,其實佢直接啲我都冇咁嬲...
el8840696 發表於 29-9-2012 12:29
講句唔要真係咁辛苦咩

可能講真話會喉嚨痛~~~