新會員登記
搜索
樓主: danie

[討論] 水龍珠

就係未做= = 所以做之前問左先, 應該點做好 ?? 因我想放身, 但如何要間中供既我想放係7龍佛牌前就算了=  =
danie 發表於 27-8-2012 01:32
就係未做= = 所以做之前問左先, 應該點做好 ?? 因我想放身, 但如何要間中供既我想放係7龍佛牌前就算了=   ...

無兩全其美ga wo~
頭像被屏蔽
danie 發表於 27-8-2012 01:26
如果係身, 咁個殼係唔係唔做得防水 因為要得閒拎出黎沉 ?? 但我問過, 我呢個size 太細, 得做到防水 { ...

搵個 "好細個好細個既樽" 夠放你粒 水龍珠  入去,放水,閂蓋  帶出街!
番到屋企就 供番上壇浸   {:6_296:}

評分

查看全部評分

ZING 發表於 27-8-2012 01:36
搵個 "好細個好細個既樽" 夠放你粒 水龍珠  入去,放水,閂蓋  帶出街!
番到屋企就 供番上壇浸   {:6_29 ...

好方法!!!
ZING 發表於 27-8-2012 01:36
番到屋企就 供番上壇浸   {:6_29 ...

bad idea = = 一陣個樽破左, 我一褲都係就尷尬了
亞特蘭提斯 發表於 27-8-2012 01:34
無兩全其美ga wo~

可以說說用水沉有咩功效嗎 ??會大 ??
danie 發表於 27-8-2012 01:43
bad idea = = 一陣個樽破左, 我一褲都係就尷尬了

用穩型眼鏡個d樽咪得囉 掉落地都唔爆
danie 發表於 27-8-2012 01:44
可以說說用水沉有咩功效嗎 ??會大 ??

會 不過 好好好好慢
亞特蘭提斯 發表於 27-8-2012 01:45
會 不過 好好好好慢

如果會大的, 咁我用水長沉算了, 因為佢依家真係好迷你m & m, 到大左先帶
謝謝2位師兄教導{:6_338:}