新會員登記
搜索
查看: 3734|回復: 12

[坤平] 回阿某兄。。。。

之前幾周,也請了一塊SAKON師傅有點年份的坤平。接住,系同某世界排名前三的超市市場部接觸中,見面發現對方拓展總監系我高中同班同學....

仲有,之前一個死對頭,突然打電話俾我SAY SORRY,希望大家唔好繼續惡鬥。
都系帶左SAKON師傅坤平佛,幾日內發生的。

關於溝女,我一直堅信,男人有錢,就有女。
關於女,仲有更神奇的,懶得講,反正我又唔系打廣告出牌,我想表述的系SAKON師傅的坤平佛真系好好力,講過,有人信,就OK了。

我真系冇甘得閒打幾千字既故仔來無聊到打發時間。。。發過SAKON師傅的坤平,好多朋友都有私信來問好多問題,只要PM的我都盡心回答了。答完問我有冇牌多,可以出讓的,我全部一一回絕了。SAKON師傅的牌我唔會出讓!我亦都唔會系UNITE出牌!都唔會系隔離臺出牌。我純粹系一個愛好者。

我POST文鍾意睇,或者唔睇都系個人自由。如果大家唔信佛牌有時候真系神奇到好難解釋,冇必要聚埋系度相處、交流。。。

我要講既嘢講完了。

評分

查看全部評分

沒錯, 我只想說, 溝女我這裡也不方便說, 免得太神化, 我只說碰到故友的事蹟,
當然人緣好了是多方面的 ....  家人朋友同事外人 etc ...

同意,可能之前欠考慮,多謝提醒!{:6_296:}
如人飲水,冷暖自知

我都有向其中一位網友提過帶牌後的事蹟, 但詳細就不會在此寫帶後report.  反正如果別人跟著帶而得不到想要的效果, 就會讓人很失落 ....

piggy915 發表於 13-8-2012 22:36
如人飲水,冷暖自知

我都有向其中一位網友提過帶牌後的事蹟, 但詳細就不會在此寫帶後report.  反正如果別 ...

佛牌的功效關鍵還是來自于自身的品德、福報。。。。必須要搞清楚呢點先可以帶佛牌。
唔使講野{:7_350:}{:7_350:}{:7_350:}支持rambo師兄!!!!
師兄,好耐無見呀!
rambo23 發表於 13-8-2012 22:44
佛牌的功效關鍵還是來自于自身的品德、福報。。。。必須要搞清楚呢點先可以帶佛牌。 ...

冇錯{:6_327:}{:6_327:}

而且每個人o既觀點與角度對.."佛牌聖物功效" 都有差別, 差別在個人品德跟福報問題

ar_ta 發表於 13-8-2012 22:57
師兄,好耐無見呀!

哎,调左翻来广东,日日忙到飞起。。。。系贵州,当地人习惯左慢条斯理做野。

系广州,真系行步路都惊慢过人。日日从起身忙到训落床。。。{:6_309:}
rambo23 發表於 14-8-2012 12:48
哎,调左翻来广东,日日忙到飞起。。。。系贵州,当地人习惯左慢条斯理做野。

系广州,真系行步路都惊慢 ...

你做得野~先俾多D工作你嘛{:7_364:}