新會員登記
搜索
樓主: 暹马Bong

龍婆沙礦坤平2546碰派古曼坤平 大模双符管

我高高啦,都鉴定没问题,是你们看不起大陆人,还是觉得大陆人卖的牌就是假的?妈的

評分

查看全部評分

SAM888888 發表於 13-8-2012 20:55
個格式表呢?唔使填呀?定你話事呀?

定你妹的格式

評分

查看全部評分

暹马Bong 發表於 13-8-2012 21:03
我高高啦,都鉴定没问题,是你们看不起大陆人,还是觉得大陆人卖的牌就是假的?妈的 ...

再見
暹马Bong 發表於 13-8-2012 21:04
定你妹的格式

你個白痴仔,-d教養都冇!仲有呀!你個d甘概牌,系其它論壇都列去佐問题區喇!真真正正陀x衰家,影衰我地偉大祖國!收皮吧!;P:lol

評分

查看全部評分

不送,傻逼
SAM888888 發表於 13-8-2012 21:17
你個白痴仔,-d教養都冇!仲有呀!你個d甘概牌,系其它論壇都列去佐問题區喇!真真正正陀x衰家,影衰我地偉 ...

就你这傻逼?长一双狗眼还能当管理?傻逼一个,狗都不如。
2傻逼,都可以去死了,早日投胎当狗吧,哈哈哈
暹马Bong 發表於 13-8-2012 21:46
2傻逼,都可以去死了,早日投胎当狗吧,哈哈哈

你条傻仔,個様已衰!把囗重衰,寸我?我-定送d野俾你,等收獎品吧!
SAM888888 發表於 13-8-2012 21:58
你条傻仔,個様已衰!把囗重衰,寸我?我-定送d野俾你,等收獎品吧! ...

到時唔好好似个傻仔咁,周圍求救呀!而家我先ban你,禮物遲少少就到!收野喇!仆x!

評分

查看全部評分

原黎你白x痴外,重糸-個笨賊{7},呀笨賊{7},昨晚我已用空中快递禮物俾你,好好享受吧!寸9我?有能排你受呀!豬x大笨賊{7}!;P;P;P;P;P

評分

查看全部評分