新會員登記
搜索
樓主: fixyou

[討論] 好多人都中意請舊牌, 咁當代有咩出色既師傅?

{:7_361:}{:7_361:}
LP 孔D聖物出乎意料的正
本文章最後由 財寶天 於 15-6-2013 17:39 編輯
學者 發表於 7-6-2013 23:12
有! 十九位當代最受歡迎嘅師傅。

這位師傅是LP 術PUT, 出品都試槍的, 如有帥兄去開請通知, 我想收支新實用符通開工. 另邊位師兄知防漒水牌有那些請告訴我, 因我成日要掂呢類液體. 一萬個唔該.....
本文章最後由 學者 於 15-6-2013 20:47 編輯
財寶天 發表於 15-6-2013 17:36
這位師傅是LP 術PUT, 出品都試槍的, 如有帥兄去開請通知, 我想收支新實用符通開工. 另邊位師兄知防漒水牌 ...

咁你有排等啦我明年唐人過年只去
如果有心嘅話我舊東家度有個帥兄有呢度唔畀人放link嘅我就copy 佢嘅資料畀你你嗰度揾個朋友幫手聯絡啦

ขอเชิญเช่าบูชาวัตถุมงคล
หลวงพ่อสุพจน์ จนฺทูปโม
วัดศรีทรงธรรม ต.บึงปลาทู อ.บรรพตพิสัย จ.นครสวรรค์

วัตถุมงคลทั้งหมดนี้เป็นรายการจากวัดโดยตรงทั้งของเก่าและของใหม่
ท่านสามารถเดินทางมาเช่าบูชาได้ที่วัดศรีทรงธรรมโดยตรง
หรือให้จัดส่งทางไปรษณีย์ก็ได้
โทร.สอบถามได้ที่ 081-0465591 (หลวงพี่หงุ่น)

ชื่อบัญชี พระอภิวุฒิ ภุมภา
ธนาคารกรุงเทพ สาขานครสวรรค์
หมายเลขบัญชี 281 – 4 – 34201 – 6

รายการที่ 13

登錄/註冊後可看大圖

ตะกรุดโทน 5 นิ้ว เชือกแดง
บูชาดอกละ 500 บาท

รายการที่ 22

登錄/註冊後可看大圖

ตะกรุด 3 นิ้ว
ตอกโค๊ตตัว สุ กับโค๊ตตัว อุ
บูชาดอกละ 300 บาท

รายการที่ 27

登錄/註冊後可看大圖

ตะกรุดพุทธคงปราบหงษา ขนาด 5 นิ้ว
บูชาดอกละ 500 บาท

{:6_327:}{:6_327:}
學者 發表於 15-6-2013 20:43
咁你有排等啦我明年唐人過年只去
如果有心嘅話我舊東家度有個帥兄有呢度唔畀人放link嘅我就copy 佢嘅資料 ...

我剛回來2日, 睇要9月至行得開, 叫阿妹同我請先, thank you 師兄.
感谢师兄分享 !!
lp 孔係首選,之後lp 飄
{:6_292:}{:6_292:}
我自己帶過既牌唔多...雖然屋企好多牌....

但我自己就有兩位師父要介紹....(都係旺人緣...)

龍婆潭南 (一帶左個牌.....人緣....異性緣....連同性緣....只能講360度大轉變,,,有機會出POST分享下)
龍婆讀     ( 人緣符管......佢話有和合作用...的確....如龍婆所說....有D好奇怪現象發生左)