新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[討論] 你地有冇研究命理術數?

亞特蘭提斯 發表於 14-7-2012 22:36
我信命運, 知係想減輕傷害

係呀~
有時好多人知道了不好的事就成日疑神疑鬼
我就會當知好既事, 就會早D做準備, 把好推到更好(雖然無人知....邊先知最好)
將唔好的事, 減到最少, 以及讓自己正面面對~

其實~有時所謂的衰運, 只是在於自己點睇果件事......
mark0703 發表於 15-7-2012 11:38
我都係學紫微斗數四化唔係太難睇睇下自己學的係什麼派,我學北派 ...

我之前上過工聯會學北派......
佢D果飛來飛去, 我覺得仲複雜過南派
除左八字, 斗數....
我覺得風水也是好有用....有時改改家局某D野, 真係會有不同的反應{:7_346:}
小弟想10月左右考policeman(之前考過3次都係fail)
想請教問今次投考or幾時成唔成功 有乜注意等等....
係問八字or 紫微 or 靈龜占卜個D最好?
thx!~
kobesiu8 發表於 15-7-2012 12:07
小弟想10月左右考policeman(之前考過3次都係fail)
想請教問今次投考or幾時成唔成功 有乜注意等等....
係問 ...

問到咁指細 一定係占卜ga啦
亞特蘭提斯 發表於 15-7-2012 12:19

有冇師兄學過下梅花易數{:6_305:}
亞特蘭提斯 發表於 15-7-2012 12:19

thx師兄~
占卜好似有分幾種占卜?
亞特蘭提斯 發表於 15-7-2012 08:05
之前LP甚猜來過香港 佢講未來既野都可以的
中國術數 一般來講都比較貴的 ...

亞贊林齊可以嗎?
ar_ta 發表於 15-7-2012 11:54
我之前上過工聯會學北派......
佢D果飛來飛去, 我覺得仲複雜過南派

北派的飛星,學習時係難在d,之後再學氣節,慢慢會睇到好多野,一層層的四化都好多野睇{:6_329:}