新會員登記
搜索
查看: 1582|回復: 8

若要是有無法供奉的寶貝,請麻煩寄送到

各位好!!最近買了新地方還有空位!請各位大大,若要是有無法供奉的寶貝,請麻煩寄送到,<<台灣省高雄市小港區松山里松文街37巷5號。古曼愛靈 收>>~!本人有不定時供奉的習慣,所以請各位愛心師兄姐別擔心!~目前是一般單身族,想寶貝大夥一起陪伴!順便多多做善事迴向!希望大家平安順利過生活,祝福你們。我的line id { love9991314 } .謝謝各位師兄姐 適合.古曼類.精靈類.依巴.媚婆..等!

評分

查看全部評分

師兄你在干什麼事?{:6_297:}复制搜索

复制搜索

評分

查看全部評分

{:6_305:}{:6_305:}{:6_305:}
你家是法壇嗎?

評分

查看全部評分

ben1983tw, 我以為你只會在高雄找茶, 玩水族箱, 認識同區 MM, 為何老遠要人家從香港寄送古曼給你, 居心難測唷!?

評分

查看全部評分

喂,你屋企好大咩?

評分

查看全部評分

一句目前是一般單身族,想寶貝大夥一起陪伴!順便多多做善事迴向!就想人費送牌俾你,師兄未免太天真吧???想騙人就稔d好概籍囗,咪稔住-句行善就穿洲過省,醒過你老千多的!是你節省d吧!88

評分

查看全部評分

你連基本野都末攪清楚就叫人寄野比你,第一最重要就係供古曼既人應該要有愛心,請左返屋企就用心供養,唔應該放棄,你唔叫人好好供養仲叫人老遠寄比你呢個唔知勿水,你咁同害供養者之如仲揾古曼黎攪,古曼同你見都末見就話要去陪你呢個單身漢,真好笑,供古曼同請佛牌一樣要講緣份,唔係玩收賣佬,古曼都係靈,一係唔好請,請左就唔好放棄,你如果係信佛就唔好大字標提叫人唔供就比你,應解釋用勿態度去供養明冇....thanks

評分

查看全部評分

認同!
佢一定係食錯葯,諗多左

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
你攪清楚古曼.精靈.依巴.是甚麼未!就想去騙人寄嘢比你,正垃圾{:6_344:}

評分

查看全部評分