新會員登記
搜索
查看: 52939|回復: 499

[分享] 降頭很多, 不一定星馬泰......{轉}

火... [複製鏈接]

降頭不一定在星馬泰才有, 本道辦案多年, 接觸過有很多比星馬泰那些更加恐怖的降頭, 不過香港很小人知..
就如回教都有下降法門.. 我有次接了一家人的案件, 他們給回教邪師纏了 40 多年, 生不如死,
降頭恐怖之處就是要你求生不得, 求死不能.. 你要死, 他又要你死唔去, 你不死, 他又要折磨到你瘋顛..
在回教的家庭能, 下降很普通, 很多人都會的, 由那個巴基斯坦人告訴我, 他家人差不多每五個人都有四個人識..
就係去到o甘誇~~!  佢地話, 回教降頭邪法同普通念經差不多, 不過就有多D 法門, 如可以祭練D野去搞人..

呢個家, 個呀爸就搞到 SORT 左.. 精神病,.. 成日都話張床係o甘鬱呀, 震呀.. 之後又見到野, 又屋企無啦啦好凍,
還有成日都無啦啦內臟痛, 但醫生驗唔到野.. 個呀媽就成日都內臟痛, 又話好有性慾, 點知一同個老公搞野就無哂FEEL...
個仔同個女就時不時自動鬼上身一陣, 變左第二個人, 仲無啦啦會講D 怪野.. 又見到黑影係唔同地方.. 等等..

我幫了佢地解降搞到要打爆對面邪師果到成班人的壇先破完個降頭.. 原來佢地做野唔係一個人落降..係一個家族去落降,
所以無啦啦就會一破就要破幾十個壇的降頭了... 打打下仲有佢地個教D 廟出黎攻擊添. 原來又係找了幫手.. 最後打打下..
變左打了成百人的鬥法.. 破降後他們知道有家人忽然去世, 就在破法之後的一個月內............................

落人降好過癮咩, 遇到我就唔係o甘過癮了.. 因我最憎D人邪心邪術, 幫人破降時一定唔手軟..
個邪師落得重, 打番過去我就一定要死人.. 佢唔死, 只會害多D 人...
玩降頭唔好的, 害人害己,... 所有降頭師自己都唔係好過的, 無人破佢法, 佢自己都搞到成身邪氣, 好黑的..
唔好講乜, 私生活都好差, 好多問題.. 無個好的.. 個個都係一身病痛, 問題...
千祈唔好找人落降或學降呀, 自找死路架渣... 我唔會話 "因住收尾幾年.." 我會話, "小心一學就賴野了.."
洗乜等到收尾幾年, 一學就撞邪了, 那有好運行.. 即刻就黑仔了..
學邪法嘛.. 先是自己撞邪, 之後就家人撞邪, 伴侶撞邪, 人人身邊都有事的.... 拜邪神, 終生受苦呀!
遠離邪師, 做個好人!

評分

查看全部評分

看看!!!
{:7_346:}{:7_346:}
頭像被屏蔽
遠離邪師, 做個好人!
甘勁!师兄利害
遠離邪師
恐佈
頭像被屏蔽
see see {:7_359:}{:7_359:}