新會員登記
搜索
樓主: danie

[力泥] 分享一下力泥

知道, 最後2個普通問題啦, 可唔可以教我賣我點用雨水養and 養得好, 佢會唔會自己升lv??
danie 發表於 29-6-2012 23:44
知道, 最後2個普通問題啦, 可唔可以教我賣我點用雨水養and 養得好, 佢會唔會自己升lv??  ...

我暫時未聽過用雨水供
不過我知有人教人用淨化水晶既方法教人供力泥
有冇影響我唔知 淨化水晶既方法多數係自然野 應該無咩問題
不過應該就無咩幫助
養得好 只會大或者變色 唔會升LV
頭像被屏蔽
一條龍 發表於 29-6-2012 22:36
好厚身,夠肉地,黑色夠黑,水頭充足,殊勝殊勝亞!复制搜索

嘩!你當看玉吖{:6_329:}

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 23:49
我暫時未聽過用雨水供
不過我知有人教人用淨化水晶既方法教人供力泥
有冇影響我唔知 淨化水晶 ...

知道呀, 多謝版主無私教學{:6_294:}
盲俠 發表於 29-6-2012 23:51
嘩!你當看玉吖

嘻嘻!甘又系{:6_296:}
亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 23:29
級數事實上係有既 但真係咁緊要嗎?
睇開D啦 又唔賣得既 分黎把鬼咩

"又唔賣得, 分黎把鬼"

聽落又有d道理喎
danie 發表於 29-6-2012 23:44
知道, 最後2個普通問題啦, 可唔可以教我賣我點用雨水養and 養得好, 佢會唔會自己升lv??  ...

打怪升lv{:6_304:}

你做怪比我打 {:6_327:}
頭像被屏蔽

升Lv 我都笑左! {:6_296:}

不過佢post第二粒  真係幾特別! {:6_326:}

頭像被屏蔽
danie 發表於 29-6-2012 23:03
我上別的討論區, 見到有個人放呢粒力泥, 我見到佢又銀又紫, 佢話係一級力泥, 想請買佢, 咁算唔算買賣??  ...

PM link 比我睇睇可以嘛?