新會員登記
搜索
樓主: danie

[力泥] 分享一下力泥

good...................................
亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 22:53
你講緊女 定講力泥呀

講緊笑
vincentyuen 發表於 29-6-2012 22:54
good...................................

謝謝師兄
亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 22:52
咁就無問題!! 供請力泥的供金 必須9成 用於善事 回饋社會 ! 你只係借你朋友手捐比廟係無問題的! ...

P1410763.JPG 我上別的討論區, 見到有個人放呢粒力泥, 我見到佢又銀又紫, 佢話係一級力泥, 想請買佢, 咁算唔算買賣?? 佢話冇用過係要清個壇wo

danie 發表於 29-6-2012 23:03
我上別的討論區, 見到有個人放呢粒力泥, 我見到佢又銀又紫, 佢話係一級力泥, 想請買佢, 咁算唔算買賣??  ...

人地既野 我唔答啦 如果你係現代人 應該明白咩叫買賣既
亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 23:22
人地既野 我唔答啦

知道, 3qqqq 那我的是不是3級力泥 ?? 佩帶有咩功效 ??
danie 發表於 29-6-2012 23:24
知道, 3qqqq 那我的是不是3級力泥 ?? 佩帶有咩功效 ??

級數事實上係有既 但真係咁緊要嗎?
睇開D啦 又唔賣得既 分黎把鬼咩

力泥最強既係擋險避禍 擋降頭 擋鬼靈及負能量

奇怪你咩都唔知 請來做咩!?
亞特蘭提斯 發表於 29-6-2012 23:29
級數事實上係有既 但真係咁緊要嗎?
睇開D啦 又唔賣得既 分黎把鬼咩

因為會生長, 好似養小動物咁, 覺得有趣, 想試一下ja  {:6_336:}

姐係不論1級定3級力泥都可以擋險避禍 擋降頭 擋鬼靈及能量 ?? 功效係一樣 ??

還可以教教點用雨水養嗎, 因為下雨中 xdd 戲戲
danie 發表於 29-6-2012 23:36
因為會生長, 好似養小動物咁, 覺得有趣, 想試一下ja  

姐係不論1級定3級力泥都可以擋險避禍 擋 ...

係呀 當然1級 同3級 在其他神通方面有唔同
不過我唔可以再講落去
總之 你就以擋險來睇啦