新會員登記
搜索
樓主: ericfrancais

[符管] 一份夜遊報告

我相信你本身靚仔姐,咪諗咁多啦師兄{:7_354:}
頭像被屏蔽
師兄~你去錯地方喇~呢個佛牌聖物討論區~唔係141討論區~
太過令人迷信喇~
定係你近排返左大批手繩要準備出售?
我地呢度冇情色區~唔需要呢種分享~

評分

查看全部評分

我想話 聖物唔係比你叫雞用, 你比錢叫雞都要用聖物 檢討下自己啦

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

師兄:多謝你分享賽後報告,如果一條手繩令你做錯事,還可以漂漂然和人家分享,實為可悲,佩帶聖物是為了每日有學佛之心,道善之意,非作惡業,好好反醒.

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
yes..you wrong post....
正接帶叠人仔仲勁, 要開合殼, 唔好讓防水...
陰謀論太多,唔講你嗰筆,可能係個女技師想收多啲,見個勢keep得好就打蛇隨棍上,揼邪骨地方大把哩啲服務啦,睇下開場白係咩啫...........
不過唔好將性事當靈驗論,下次可以講埋件事有幾激烈,可能仲多人回應你。
正嘅聖物相信唔識合帶上身做行房事,請樓主尊重聖物,謝謝。

評分

查看全部評分

當個骨妹挨住你既時候,你應該講:“寶貝,我冇帶錢個哦!”你睇下個手繩是否依然靈驗?{:6_325:}

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 30-6-2012 16:26
我想話 聖物唔係比你叫雞用, 你比錢叫雞都要用聖物 檢討下自己啦

我已經盡量忍住唔笑佢...但呢一刻我真係忍唔住了