新會員登記
搜索
查看: 5745|回復: 19

[符管] 一份夜遊報告

頭像被屏蔽
各位師兄,這是我第一份在unitehk寫的報告,寫得唔好唔好小,版主覺得唔對路就封poSt吧

就係前日,我就去左皇x假期,e間野一直都去開按摩,個日就帶住新請LP Boom省mark mark手繩試用。因為怕搵相熟技師或者電腦揀試既結果可能存在主觀,不夠中立。所以就輪牌啦。

因為等房有一段時間,個人有些少燥。都有鬧左帶房幾句。技師見到我以為我好惡,一直按背都無出聲。咁樣我未好悶。橫掂隻手無野做未捽條省mark mark同念咒,等到佢按完背要我返身時,我知機會㴝啦,念完咒後吸一大淡氣,慢慢向住佢噴,條手繩借D意High落佢白滑肌膚上。

我先至用一句好行既開場白:你叫什麼?這句說完後,大家開始你一言我一語沒有停,氣氛和諧充滿這少女的笑聲,笑笑下佢仲仆左係地下到。當我去扶佢起身時,佢話佢無諗過我會扶佢,我心諗:我見到週街有人PK都會幫,何況係位少女?之後唔知佢係未感動,突然之間抱住我說:我這一刻真的好像抱著你。我回她:寶貝沒事的,好好靠在我身上吧。當四目相投時會產生乜野化學反應?相信大家都知。最後就在房里..............."......""......"""...........

評分

查看全部評分

OH! 師兄你想和我們分享什麼?  是手繩曾加你的異性緣嗎 ?
頭像被屏蔽
{:6_328:} 好神奇呀!

咁應該去對D富婆 . . . "條手繩借D意High落佢白滑肌膚上" . . . 咁咪發囉!{:6_316:}
條手繩借D意High落佢白滑肌膚上    寶貝沒事的,好好靠在我身上吧

很激情
省mark mark手繩{:6_306:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我都不知點講你份報告,我相信放在隔離綱會好少少
試想下,一條手繩都這麼厲害,如果係什麼好料的坤平比你
天下的女子都比你溝哂啦,
無辨法,我只好扣你十分

補充內容 (29-6-2012 13:44):
你的報名好易令人迷信

評分

查看全部評分

呢个post...................!:lol
       師兄,這是佛牌靈驗事績、配帶報告區,你的夜遊報告找錯地方出帖,還有:這是佛牌論壇,請尊重一點!

复制搜索

复制搜索
{:6_297:}{:6_297:}{:6_297:}

減你20分是希望你下次記得!

評分

查看全部評分

應該是你心理作用多