新會員登記
搜索
樓主: 仔仔

龍婆DOG一付通必打忘記了年份有人可以幫幫手MA ?

頭像被屏蔽
419659_133732780086522_100003494019599_127495_1273484773_n.jpg 417335_133732603419873_100003494019599_127494_862839601_n.jpg
頭像被屏蔽
唔得唔係好識整放極都係咁大- -

唔係圖片大細問題 係件牌本身d mark無左
可能係你影既光線角度問題
但件牌多左d唔應該有既線條 簡單d來講 件野唔對模

我基乎可以確定件牌你唔係在廟請的

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
529314_164791446980655_100003494019599_220788_2036605257_n.jpg 72979_164792080313925_100003494019599_220791_551879615_n.jpg
頭像被屏蔽
有相為証的!
我唔識分,不過帶後感覺如何?
頭像被屏蔽
感覺幾好!!!有一點心跳加速既感覺!
特工小高 發表於 27-6-2012 23:23
我知ar....末來版 256X  ma

{:6_296:}{:6_296:}{:6_296:}{:6_327:}
頭像被屏蔽

係廟出面檔口賣,再由檔主帶你入廟叫龍婆加持,

不代表廟牌{:6_303:}

評分

查看全部評分

師兄 奇怪啦 呢個師傅係Wat Rakang  LP Wela

點解你攞 LP多Wat Pradoochimpee 既必打會去左Wat Rakang 卜石?
你唔會係他不贊攞左D假牌去Wat Rakang LP Wela 卜石影相下話!

評分

查看全部評分

回復 贊好 0 反對 1